وینکل

وینکل

وینکل

وینکل

حقایق تغذیه ای آب لیمو چه کسی از فواید آب لیمو بهره می

حقایق تغذیه ای آب لیمو چه کسی از فواید آب لیمو بهره می برد؟ خواص آب لیمو


فواید سلامتی آب لیمو عبارتند از: رهایی از امراض پوستی، گلودرد، یبوست، سنگ کلیه، آفت های دهان، و اختلالات لثه. همچنین به کاهش فشار خون، کاهش استرس، حفظ پوست سالم و داشتن کبد سالم کمک میکند. به طور معمول آب لیمو برای کمک به هضم، کاهش مصرف کالری، کمک به کاهش وزن و جلوگیری از انواع خاصی از سرطان شناخته شده است.

حقایق تغذیه ای آب لیمو

آب لیمو از لیمو که منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است، گرفته شده است. آب لیمو شامل آب، پروتئین، کربوهیدرات ها و قند است. لیمو منبع خوبی از ویتامین C و همچنین حاوی مقادیر کمتری از ویتامین های مختلف مانند تیامین، ریبوفلین، نیاسین، ویتامین B-6، فولات و ویتامین E می باشد. لیمو حاوی مواد معدنی مختلف مانند آهن، منیزیم، فسفر، کلسیم، پتاسیم و روی نیز است. با تمام مواد مغذی مهم موجود در لیمو، آب لیمو می تواند به خاطر فواید بسیاری که برای سلامتی دارد برای انسان بسیار مفید باشد.

 

فروش ویژه انواع فشارسنج وینکل پلاس

چه کسی از فواید آب لیمو بهره می برد؟

آب لیمو برای همه مفید است به جز کسانی که به لیمو آلرژی دارند. هر کسی که سعی دارد زندگی سالم داشته باشد باید آب لیمو مصرف کند، آب لیمو در مقایسه با سایر نوشیدنی های گازدار و شیرین موجود در بازار که ممکن است به اندازه ای که شما فکر میکنید سالم نباشند، نوشیدنی بسیار خوبی باشد. آب لیمو نه تنها آب بدن را تامین می کند، بلکه به فرآیندهای مختلف بدن مانند هضم نیز کمک می کند.

 

چگونه آب لیمو را تهیه کنید؟

فروش ویژه انواع عینک سینوسی وینکل پلاس

اگر در حال حاضر نسبتا از لحاظ سلامتی سالم هستید، آب گرفته شده از نصف لیمو را به آب اضافه کنید و دو بار در روز بخورید. اگر اضافه وزن دارید، آب یک لیمو را به آب اضافه کنید و دو بار در روز بخورید. سعی کنید آب لیمو را به سرعت آماده کنید و مصرف کنید، آن را کنار نگذارید یا در یخچال نگهداری نکنید. در صورت تمایل برای تغییر طعم آن، می توانید نمک یا شکر به آب لیمو اضافه کنید. همچنین میتوانید شکر را با عسل جایگزین کنید. لیمو باید با توجه به سلیقه شخصی شما رقیق شود. به منظور کمک به بدن برای جذب کارآمد انرژی از مواد غذایی که می خورید، به طور منظم آب لیمو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

 

فواید سلامتی آب لیمو

آب لیمو برای همه ما بسیار مفید است. رایج ترین فواید آن مفصل در زیر ذکر شده است.

تسکین گلو درد نوشیدن آب لیمو گرم میتواند به گلودرد یا فارنژیت کمک کند.

فروش ویژه انواع تخت لیزر وینکل پلاس

پیشگیری از سنگ کلیه یکی از فواید مهم آب لیمو برای سلامتی شامل توانایی آن در درمان و جلوگیری از سنگ کلیه است. به طور معمول، سنگهای کلیه بدون ناراحتی زیاد از بدن خارج می شوند، اما گاهی اوقات ممکن است جریان ادرار را مسدود کنند و باعث درد شدید شوند. نوشیدن آب لیمو کمک می کند تا آب بدن بیشتر شود و ادرار رقیق تر شود. این مسئله، به نوبه خود، هر گونه خطر تشکیل سنگ کلیه را کاهش می دهد. با این حال، در صورت درد شدید و ناراحتی سنگ کلیه احتمالی، باید با پزشک صحبت کنید.

کاهش مصرف کالری آب لیمو جایگزین مناسبی برای آب میوه ها و نوشیدنی هایی است که میتوانند حاوی قند زیادی باشند. به خصوص برای افرادی که دیابت دارند و یا قصد کاهش وزن دارند، آب لیمو برای آبرسانی به بدن و تامین انرژی بدن بدون افزایش میزان سطوح خطرناک قند، نوشیدنی خوبی است. نوشیدن مقدار زیادی آب برای رفع تشنگی و سلامت کلی توصیه می شود، اما افراد ممکن است به خاطر اینکه طعم آب ساده را دوست نداشته باشند زیاد آب ننوشند. در چنین مواردی، ممکن است آب لیمو بنوشند، که بسیار نشاط آور و لذت بخش است و هم دارای فواید لیمو و هم آب است.

 

بهبود سلامت کبد نوشیدن آب لیمو میتواند به فعال کردن آنزیم های گوارشی موجود در کبد کمک کند. همچنین می تواند به تنظیم اکسیژن رسانی خون کمک کند.

بهبود هضم عصاره لیمو موجود در آب لیمو باعث تولید اسید هیدروکلریک و ترشح صفرا می شود که برای هضم لازم است. همچنین خطر ابتلا به اسیدیته و نقرس را کاهش می دهد. افرادی که معمولا از مسائل مربوط به سیستم گوارش مانند گرفتگی شکمی، نفخ، احساس سوزش و گاز بیش از حد رنج می برند باید از آب لیمو استفاده کنند. آب لیمو می تواند از اسهال و مسائل مشابه نیز جلوگیری کند. زنان می توانند از عصاره گرفته شده از ۳ تا ۴ لیمو استفاده کنند تا از درد دوران قاعدگی خلاص شوند. برای بیشترین بهره مندی از آب لیمو، باید آن را پس از مخلوط کردن با آب گرم مصرف کنید.

مشخصات و قیمت انواع تخت تیلت تیبل دو شکن

رهایی از یبوست آب لیمو برای درمان یبوست مفید است، بنابراین هر روز صبح آب لیمو گرم بنوشید و بقیه روز از یبوست رهایی یابید.

تقویت سیستم ایمنی آب لیمو منبع خوبی از بیوفلاونوئید مرکبات، ویتامین C و مواد مغذی طبیعی است که به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. همچنین به دلیل وجود ویتامین ها و مواد معدنی ضروری، باعث افزایش سطح انرژی در بدن می شود.

 

کمک به کاهش وزن هر روز صبح نوشیدن آب لیمو ولرم با عسل می تواند به افراد کمک کند وزن اضافی را به راحتی از دست دهند.

تسکین روماتیسم نوشیدن آب لیمو قبل از غذا و در هنگام خواب نیز میتواند به رهایی از درد روماتیسم کمک کند.

فروش ویژه انواع کپسول اکسیژن وینکل پلاس

درمان کمبود ویتامین C مصرف آب لیمو به درمان اسکوربوت و یا کمبود کلی ویتامین C کمک میکند.

رفع آفت های دهان شستشو دهان با آب لیمو ولرم می تواند به رهایی از آفت ها یا زخم های دهان کمک کند.

تسکین درد لثه متورم نوشیدن آب لیمو میتواند باعث کاهش درد ناشی از لثه های متورم شود. برای دستیابی به بهترین نتیجه، مقدار کمی نمک به آب لیمو اضافه کنید و مطمئن شوید که آب لیمو به خوبی در آب رقیق شده است.

خواص ضد سرطانی نوشیدن آب لیمو میتواند در جلوگیری از سرطان نیز مفید باشد. تحقیقات انجام شده نشان می دهند که لیمو با خواص ضد توموری خود میتواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.

 

مشخصات و قیمت انواع واکر پزشکی

کاهش فشار خون و استرس یکی دیگر از فواید مهم آب لیمو، توانایی آن در کاهش فشار خون است در عین حال باعث کاهش استرس، افسردگی و اضطراب می شود. همچنین نوشیدن آن احساس آرامش را به همراه می آورد.

متعادل کردن pH با نوشیدن یک لیوان آب لیمو میتوانید به قلیایی کردن کل بدن و تعادل سطح pH بدن کمک کنید. بیماری ها و شرایط مرتبط بسیاری با وضعیت اسیدی بدن همراه هستند. برای سلامتی مطلوب، حفظ حالت قلیایی که با خوردن غذاهای قلیایی به دست می آید برای بدن بسیار مهم است. آب لیمو می تواند کمک کند تا تعادل را به سمت قلیایی برسانید.

سم زدایی بدن آب لیمو با کاهش سموم موجود در خون، بدن شما را پاک می کند. مواد مغذی موجود در لیمو، حذف مواد زائد و همچنین سموم را افزایش می دهند، زیرا آب لیمو به عنوان دیورتیک طبیعی عمل می کند که باعث افزایش ادرار می شود.

مراقبت از پوست مصرف آب لیمو به صورت روزانه می تواند به بهبود پوست کمک کند. لیمو سرشار از آنتی اکسیدان است و خواص ضد پیری معروف لیمو و سایر مواد مغذی غنی از آنتی اکسیدان در سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوبیت پیدا کرده است.

 

جهت مشاهده و خرید انواع فروش ویژه کلیک کنید

خرید و نگهداری لیمو

لیمو به راحتی در اکثر بازارهای محلی قابل دسترسی است. همیشه لیمو تازه را در بازار انتخاب کنید. لیموهایی را انتخاب کنید که پوستی نازک داشته باشند و لکه های زرد یا سبز نداشته باشند. از لیموهایی که پژمرده اند و یا لیمو هایی که بافت دانه دانه ندارند، خودداری کنید. لیمو می تواند به مدت چند روز به دور از نور خورشید در دمای اتاق نگهداری شود. برای نگهداری لیمو برای مدت طولانی، توصیه می شود آنها را در یخچال قرار دهید. پس از فشار دادن لیمو تازه برای تهیه نوشیدنی، می توانید اضافه آن را نگه دارید و در یخچال قرار دهید.

 

  • https://ndb.nal.usda.gov/ndb/foods/show/2274
  • https://medlineplus.gov/ency/article/000655.htm
  • https://medlineplus.gov/ency/patientinstructions/000135.htm
  • https://medlineplus.gov/kidneystones.html
  • http://www.cdc.gov/healthyweight/healthy_eating/drinks.html
  • http://books.google.co.in/books?id=Qbnu4aHs808C&pg=PA83&dq=lemon+water+for+liver+health&hl=en&sa=X&ei=CzdfU79biYqJB_uUgdAC&ved=0CCwQ6AEwAA#v=onepage&q=lemon%20water%20for%20liver%20health&f=false
  • http://books.google.co.in/books?id=26U8KOcAatAC&printsec=frontcover&dq=lemon+water+benefits&hl=en&sa=X&ei=wXKWUb_CCMbQrAfH74GAAg&ved=0CDEQ6AEwAA#v=onepage&q=lemon%20water%20benefits&f=false
  • http://books.google.co.in/books?id=Gp3vyt9pTaAC&pg=PA30&dq=lemon+water&hl=en&sa=X&ei=oXKWUeq9NcexrAfdn4HYCg&ved=0CDgQ6AEwAg#v=onepage&q=lemon%20water&f=false
  • http://books.google.co.in/books?id=blIQgUVUy_8C&pg=PA564&dq=lemon+water&hl=en&sa=X&ei=oXKWUeq9NcexrAfdn4HYCg&ved=0CD0Q6AEwAw#v=snippet&q=lemon&f=falsehttp://books.google.co.in/books?id=26U8KOcAatAC&pg=PA45&dq=lemon+water&hl=en&sa=X&ei=K3qWUezLN8KqrAeg7oHoAw&ved=0CDgQ6AEwAjgK#v=onepage&q=lemon%20water&f=false
  • http://books.google.co.in/books?id=26U8KOcAatAC&pg=PA45&dq=lemon+water&hl=en&sa=X&ei=K3qWUezLN8KqrAeg7oHoAw&ved=0CDgQ6AEwAjgK#v=snippet&q=gum&f=falsehttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22126498
  • http://books.google.co.in/books?id=Z_kueEFK0f0C&pg=PA27&dq=lemon+water&hl=en&sa=X&ei=oXKWUeq9NcexrAfdn4HYCg&ved=0CE4Q6AEwBg#v=onepage&q=lemon%20water&f=false

منبع تصاویر 

  • rd
  • edisoninst
  • dipfeed
  • cleanfoodcrush
  • medicalnewstoday
  • stylecraze
  • belmarrahealth

جهت مشاهده و خرید انواع تخت معاینه کلیک کنید


منبع: https://rastineh.com/the-properties-of-lemon-juice/
تجهیزات پزشکی وینکل پلاس

15 غذای مورد نیاز برای از بین بردن درد مفاصل 15 غذای مورد

15 غذای مورد نیاز برای از بین بردن درد مفاصل 15 غذای مورد نیاز برای از بین بردن درد مفاصل


15 غذای مورد نیاز برای از بین بردن درد مفاصل

کلم بروکلی حاوی سولفورفان است که به کاهش درد در مفصل کمک می کند

 

درد مفاصل ممکن است به علت آسیب های ورزشی باشد یا به طور معمول ممکن است مربوط به آرتریت باشد. اگر از درد استخوان یا درد مفاصل رنج می برید، می دانید که می تواند در زندگی روزمره آزار دهنده باشد. اگر چه رژیم دقیق برای درمان آن اثبات نشده است، مطالعات نشان داده اند که غذاها و ادویه جات خاص می تواند به بیماران کمک کند - مانند داروهای طبیعی کار کنند.

 

در ادامه به شما تعدادی مواد غذایی معرفی می کنیم که می تواند درد و التهاب را تسکین دهد، استخوان ها را تقویت می کند، و به طور کلی زندگی روزمره را بهبود می بخشد.

جهت مشاهده و خرید انواع تخت ترکشن کلیک کنید

 

 بدن ما برای تقویت سیستم ایمنی به ویتامین c نیاز دارد

 

1. میوه ها

به طور کلی میوه ها حاوی مقدار زیادی از ویتامین هایی هستند که بدن ما به آنها نیاز دارد.

انگور:جدا از نظر عطر و طعم آن، انگور دارای یک ترکیب گیاهی که پروانتوسیانیدین نامیده می شود ، التهاب و درد مفاصل را کاهش می دهد.

جهت مشاهده و خرید انواع فریم توری تخت کلیک کنید

 

مرکبات: بدن ما برای تقویت سیستم ایمنی به ویتامین c نیاز دارد. پرتقال، گریپ فروت و دیگر میوه های مرکبات دارای ویتامین C بالا هستند که به جلوگیری از آرتریت التهابی و درد مفصلی کمک می کند.

 

گیلاس: گیلاس و آلبالو نتایج خوبی در افراد مبتلا به آرتروز دارد. مطالعه ای در زنان مبتلا به این بیماری نشان داد که پس از مصرف 3 هفته، آب گیلاس، نشانه های التهاب کاهش یافته و بخشی از درد آنها نیز از بین می رود.

 

 کلم بروکلی حاوی سولفورفان است که به کاهش درد در مفصل کمک می کند 

مشخصات و قیمت انواع کاور سونوگرافی

 

2. سبزیجات

والدین ما همیشه می گفتند: "همیشه سبزیجات خود را بخورید" و آنها درست بوده. سبزیجات واقعا برای سلامتی ما خوب است.

 

اسفناج : اسفناج دارای آنتی اکسیدان زیادی است. یکی از ترکیبات آن، کامپرلو است که اثبات شده است که التهاب، درد و کاهش پیشرفت آرتروز را کاهش می دهد.

 

فروش ویژه انواع سی پی ام CPM وینکل پلاس

بروکلی : کلم بروکلی حاوی سولفورفان است که به کاهش درد در مفصل کمک می کند و باعث کاهش علائم آرتریت روماتوئید می شود. 

 

سویا : سویا نیز سودمند هست. آنها دارای چربی کم و غنی پروتئین و فیبر هستند و حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که به درد مفاصل التهابی کمک می کنند.

 

لوبیای قرمز : لوبیای قرمز نیز غنی از فیبر هستند. آنها همچنین دارای پروتئین، اسید فولیک، آهن، منیزیم و پتاسیم هستند که همه آنها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

 

مشخصات و قیمت انواع شیردوش برقی هایتک

زنجبیل در افراد مبتلا به درد شدید مفصل زانو مفید است

 

3. ادویه ها

صرفنظر از دادن طعم اضافی به غذاهای ما، ادویه ها خواص زیادی دارند. برای استفاده از خواص بیشتر آنها، بهتر است آنها را در آب و نوشیدنی گرم یا سرد بریزید.

 

زعفران یا زردچوبه : اینها به عنوان عوامل ضد التهابی عمل می کنند و به کاهش علائم آرتروز کمک می کنند. مطالعات نشان داده اند که کروکین که یکی از ترکیبات اصلی زعفران است دارای خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدان و ضد انعقادی است و در افراد مبتلا به درد مفاصل مؤثر است.

جهت مشاهده و خرید انواع کاور پروب سونوگرافی کلیک کنید

 

زنجبیل: مطالعه نشان می دهد که زنجبیل در افراد مبتلا به درد شدید مفصل زانو مفید است که 63٪ از بیماران پس از استفاده از آن به مدت طولانی از درد خلاص می شوند.

 

سیر: سیر اثرات معجزه آسایی دارد. براساس مطالعات انجام شده ، علاوه بر کاهش فشار خون و کمک به بیماری قلبی، سیر دارای خواص ضد التهابی قوی است و خطر ابتلا به استئوآرتریت و علائم دردناک آن را کاهش می دهد.

 

چای سبز : چای سبز عمدتا به خاطر ویژگی های آنتی اکسیدانی و افزایش سوخت و ساز بدن شناخته شده است. علاوه بر این، حاوی ترکیبی به نام پلی فنول است که ضد التهابی است و به کاهش درد کمک می کند. مطالعه دیگری نشان داده است که epigallocatechin-3-gallate، که همچنین در چای سبز موجود است، آسیب مفصلی در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید را متوقف می کند.

جهت مشاهده و خرید انواع پالس اکسیمتر کلیک کنید

 

محصولات لبنی کم چربی برای تقویت استخوان ها و تقویت سیستم ایمنی مفید هستند

 

4. سایر غذاها

غذاهایی که در تسکین درد مشترک کمک می کنند، محدود به میوه ها، سبزیجات و ادویه جات نیست.

ماهی و روغن ماهی : انواع ماهی های چرب مانند ماهی سالمون، ماهی تن و ماهی قزل آلا و روغن ماهی دارای اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برای مبارزه با التهاب اثبات شده اند و بلافاصله درد مفاصل را کاهش می دهند. مقدار بالایی از ویتامین D نیز در کاهش علائم آرتریت و بیماری های مشابه کمک می کند.

فروش ویژه انواع ژل ضد عفونی کننده وینکل پلاس

 

محصولات لبنی کم چربی : محصولاتی مانند ماست، شیر و پنیر غنی از کلسیم و ویتامین D هستند که هر دو برای تقویت استخوان ها و تقویت سیستم ایمنی مفید هستند. آنها علاوه بر رژیم غذایی متعادل و همچنین کمک به کاهش درد از پوکی استخوان و استئوآرتریت کمک می کنند.

 

گردو، پسته و بادام : همه آجیل ها مغذی هستند، اما گردو، پسته ها و بادام حاوی مقادیر بسیار بالایی از کلسیم، منیزیم، ویتامین E، پروتئین و آلفا لینولنیک است که باعث افزایش سیستم ایمنی بدن می شود. به طور خاص، اسیدهای چرب امگا 3 در  گردو بالا است که به کاهش آرتروز و درد آرتریت روماتوئید کمک می کند.

 

 

فروش ویژه انواع کامپوزیت نانو هیبرید وینکل پلاس

گردآوری:بخش سلامت بیتوته


منبع: https://www.beytoote.com/health/malady-remedy/nutrition-relieve-jointpain.html
تجهیزات پزشکی وینکل پلاس

بجای فست فود از این غذاهای مقوی و خوشمزه محلی مصرف کنید

بجای فست فود از این غذاهای مقوی و خوشمزه محلی مصرف کنید


همانطور که میدانید فست فود یعنی غذای آماده از قبیل:ساندویچ،همبرگر،پیتزا و … .امروزه دیگر افراد بیش از حد درگیر کارشان شده اند و حتی غذایشان را در محل کارشان میخورند،البته غذای سفارشی از فست فودها و رستوران ها.این غذاها پر از مضرات هستند و هر کس که از آن ها مصرف کند به مرور زمان دچار مشکلاتی میشود.بهتر نیست بجای فست فود از غذاهای محلی مصرف کنیم؟

مشغله زندگی، گرایش به فست فود غربی را میان دانش آموزان افزایش داده و این درحالی است که استفاده از ساندویچ‌های محلی همچون«قپاله» درکرمانشاه علاوه بر مقوی بودن با طبع ما سازگاری دارد. گرایش به مصرف غذاهای فست فودی به‌عنوان فرهنگی منسوخ از مصرف‌گرایی بیگانگان از مسائلی است که در جامعه ما نمود دارد و متاسفانه روزبه‌روز عوارض ناشی از مصرف فراوان فست فودها بر سلامت جسم و جان شهروندان بیشتر شده به طوری‌که شاهد شیوع بیش از پیش بیماری‌های دیابت، فشارخون، چربی خون، چاقی، و انواع سرطان‌ها و مشکلات دیگر هستیم.  پیتزا، انواع ساندویچ، هات‌داگ، چیپس، همبرگر، پنیر و مرغ و سیب‌زمینی سرخ‌کرده و تنوری ازجمله فست فودهای موردعلاقه جوانان، نوجوانان و کودکان است که باوجود توصیه‌ها و هشدارهای فراوان متخصصان و پزشکان نسبت به پرهیز از مصرف این خوراکی‌ها اما ذائقه افراد را تسخیر کردند. عادات غذایی خانواده‌های ایرانی به سمت غذاهای غربی گرایش یافته است فریبرز عزیزی، فعال گردشگری و دبیر اتاق فکر روستای زردویی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص دلایل گرایش به مصرف فستفودها و بیان راهکارهایی برای پرهیز از مصرف آن اظهار داشت: فرهنگ‌سازی لازم برای ترویج غذاهای سنتی از سوی رسانه‌ها صورت نگرفته و از طرفی عادات غذایی خانواده‌ها نیز در گرایش به سمت مصرف فست فودها تاثیر دارد. وی افزود: ما در خانواده خود اصلا غذاهای فست فودی مصرف نکردیم و نخواهیم کرد اما یکی از دلایلی که سبب گرایش خانواده‌ها و به‌خصوص کودکان و نوجوانان به مصرف فستفودها شده شاغل بودن پدر و مادر است بطوریکه وقت آزادی برای پختن غذاهای سالم خانگی ندارند از سوی دیگر تبلیغات سوء برای مصرف فست فودهای مختلف با عنوان فستفودهای ایتالیایی، آلمانی و… نیز مزید بر مشکل شده و معاونت غذا و دارو آن‌طور که باید برخورد نمی‌کند. پخت غذاهای کاملا ایرانی برای گردشگران خارجی عزیزی گفت: در روستای زردویی پاوه که از روستاهای هدف گردشگری است و نیز در تورهای گردشگری برای مهمانان خود به‌هیچ وجه غذایی به‌جز غذای محلی آماده نمی‌کنیم و غذای خارجی هم نداریم. غذاهای ما یا برای گیاه‌خواران است که کاملاً سالم بوده و یا غذاهایی مانند جوجه‌کباب زردویی را داریم که کاملا طبیعی و ارگانیک است و از رب انار ارگانیک و جوجه محلی تهیه می‌شود همچنین از هویج و فلفل فاقد کودهای شیمیایی استفاده می‌کنیم. این فعال گردشگری بیان کرد: غذاهایی که به زیان مردم باشد اصلا پخت نمی‌کنیم حتی اگر سود بالایی در فروش آن باشد زیرا رسالت خود را به خاطر سود بیشتر به خطر نمی‌اندازیم. احیای غذاهای محلی منسوخ شده در روستای زدویی عزیزی بیان کرد: فستفودها غذاهای آماده ای هستند و ما نیز فستفودهای محلی داریم که برخی از آنها منسوخ و فراموش شده از جمله آنها «کزی» یا نان تخم مرغی است که به عنوان یک صبحانه کامل و سالم از آن استفاده می‌شد و ترکیبات آن شامل سبوس، آرد، تخم مرغ، شیر و… است، یا اینکه انجیر و گردو و گوجه داخل نان می گذاشتند و مصرف می‌کردند که غذای سالمی بود. وی  با اشاره به دیگر غذاهای محلی گفت: «نان ساجی» از نان‌های محلی استان است که در حال منسوخ شدن بود اما با تلاش‌ها و اقداماتی که انجام دادیم توانستیم پخت و مصرف آن را ترویج دهیم. عزیزی بیان کرد: از دیگر غذاهای محلی «کولیره مزگه» شامل ترکیبات مغز گردو را داشتیم همچنین «قپاله» دیگر ساندویچ محلی بود که عشایر کرمانشاه و اورامانات بیشتر از آن استفاده می‌کردند و غذای بسیار مفیدی است که با کره حیوانی، کشک و پیاز و پیازچه تهیه می شود. وی افزود: «نان بژی» غذایی محلی است که به خاطر دوام زیادش در قدیم میان عشایر و روستائیان مرسوم بود و امروزه آن را با روغن نباتی تهیه می‌کنند که بسیار مضر است و باید با روغن حیوانی تهیه شود. عزیزی بیان کرد: «کلانه» دیگر غذای محلی استان کرمانشاه است و بیشتر در فصل بهار با استفاده از سبزی‌های کوهی تهیه و مصرف می‌شود، غذای دیگری به نام «شوانه» داشتیم که بیشتر در میان عشایر مرسوم بود غذایی بسیار لذیذ، کامل و مفید که از گردو، روغن حیوانی و پیازچه تهیه و برای چوپان‌ها آماده می‌شد تا در کوه و دشت میل کنند و گرسنه نباشند. لزوم احیای غذاهای فراموش شده ایرانی وی افزود: متاسفانه در کرمانشاه حتی یک مکان برای عرضه غذاهای محلی خاص این استان نداریم حتی برخی غذاهای محلی همچون «شوانه» فراموش شده که باید احیا شود و نهادهایی از جمله میراث فرهنگی باید تلاش کند. عزیزی اظهار داشت: خلال کرمانشاهی، خورشت ریواس که از میوه‌جات کوهی تهیه می‌شود و بسیار لذیذ است، آش انار که از گوشت و دانه‌های انار و  نخود و لوبیا و… درست می‌شود و خاص منطقه اورامانات است، نان بلوط، ترخینه و دوخ آو یا آش دوغ از دیگر غذاهای محلی استان است البته در باینگان گیاهی به نام «گنور» در آش دوغ می‌ریزند که بسیار خوش طعم است. ضرورت فرهنگ‌سازی برای دوری از غذاهای غربی وی تاکید کرد: کشاورزان و باغداران باید محصولات سالم و ارگانیک تهیه کنند و اصحاب رسانه در راستای ترویج غذاهای محلی و پرهیز از فستفودهای مُضر فرهنگ‌سازی کنند. یکی از صاحبان رستوران‌های غذاهای فست‌فودی در کرمانشاه نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، به استقبال جوانان و نوجوانان از این غذاها اشاره کرده و گفت: گرایش به مصرف فست‌فودها در استان افزایش یافته است. وی گفت: در رستوان ما انواع غذاهای فست‌فودی از جمله هات داگ، برگر و… طبخ می‌شود و قیمت‌ها نیز متفاوت است. مواد اولیه برخی از غذاهای فست‌فودی فاقد استاندارد و خطرناک است وی بیان کرد: با شروع سال تحصیلی، رغبت دانش آموزان نیز به خرید غذاهای فست‌فودی و ساندویچ بیشتر شده و در اکثر اوقات روز مشتری داریم. البته باید گفت که مصرف مداوم غذاهای فست‌فودی سبب افزایش وزن در کودکان شده و برای سلامتی آنان ضرر دارد اما باید فرهنگ مصرف غذاهای فست‌فودی اصلاح شود و نظارت بیشتری بر تهیه این غذاها صورت گیرد چراکه افرادی سودجو مواد نامرغوب و ناسالم از جمله کالباس و سوسیس فاقداستاندارد را برای تهیه فست‌فودها استفاده می‌کنند که بسیار خطرناک است.  غذاهای محلی سرشار از خواص و فوایدی در استان کرمانشاه در گذشته رایج بوده از جمله خورشت خلال بادام، دوینه یا ترخینه، پَرشت، جرگ و بز، ذورده، چنگال، سیب پلو، زو و کره و شلمین بخشی از غذاهای اصیل و بنام کرمانشاه است که متاسفانه جای خود را به فست‌فودها دادند و جز در برخی مناطق عشایری یا روستایی رغبتی برای مصرف این غذاهای لذیذ و سالم مشاهده نمی‌شود. منبع : الو دکتر

جهت مشاهده و خرید انواع تخت اپیلاسیون کلیک کنید

گرایش به مصرف غذاهای فست فودی به‌عنوان فرهنگی منسوخ از مصرف‌گرایی بیگانگان از مسائلی است که در جامعه ما نمود دارد و متاسفانه روزبه‌روز عوارض ناشی از مصرف فراوان فست فودها بر سلامت جسم و جان شهروندان بیشتر شده به طوری‌که شاهد شیوع بیش از پیش بیماری‌های دیابت، فشارخون، چربی خون، چاقی، و انواع سرطان‌ها و مشکلات دیگر هستیم. 

پیتزا، انواع ساندویچ، هات‌داگ، چیپس، همبرگر، پنیر و مرغ و سیب‌زمینی سرخ‌کرده و تنوری ازجمله فست فودهای موردعلاقه جوانان، نوجوانان و کودکان است که باوجود توصیه‌ها و هشدارهای فراوان متخصصان و پزشکان نسبت به پرهیز از مصرف این خوراکی‌ها اما ذائقه افراد را تسخیر کردند.

عادات غذایی خانواده‌های ایرانی به سمت غذاهای غربی گرایش یافته است

فریبرز عزیزی، فعال گردشگری و دبیر اتاق فکر روستای زردویی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص دلایل گرایش به مصرف فستفودها و بیان راهکارهایی برای پرهیز از مصرف آن اظهار داشت: فرهنگ‌سازی لازم برای ترویج غذاهای سنتی از سوی رسانه‌ها صورت نگرفته و از طرفی عادات غذایی خانواده‌ها نیز در گرایش به سمت مصرف فست فودها تاثیر دارد.

وی افزود: ما در خانواده خود اصلا غذاهای فست فودی مصرف نکردیم و نخواهیم کرد اما یکی از دلایلی که سبب گرایش خانواده‌ها و به‌خصوص کودکان و نوجوانان به مصرف فستفودها شده شاغل بودن پدر و مادر است بطوریکه وقت آزادی برای پختن غذاهای سالم خانگی ندارند از سوی دیگر تبلیغات سوء برای مصرف فست فودهای مختلف با عنوان فستفودهای ایتالیایی، آلمانی و… نیز مزید بر مشکل شده و معاونت غذا و دارو آن‌طور که باید برخورد نمی‌کند.

پخت غذاهای کاملا ایرانی برای گردشگران خارجی

جهت مشاهده و خرید انواع پوتی قالبگیری کلیک کنید

عزیزی گفت: در روستای زردویی پاوه که از روستاهای هدف گردشگری است و نیز در تورهای گردشگری برای مهمانان خود به‌هیچ وجه غذایی به‌جز غذای محلی آماده نمی‌کنیم و غذای خارجی هم نداریم. غذاهای ما یا برای گیاه‌خواران است که کاملاً سالم بوده و یا غذاهایی مانند جوجه‌کباب زردویی را داریم که کاملا طبیعی و ارگانیک است و از رب انار ارگانیک و جوجه محلی تهیه می‌شود همچنین از هویج و فلفل فاقد کودهای شیمیایی استفاده می‌کنیم.

این فعال گردشگری بیان کرد: غذاهایی که به زیان مردم باشد اصلا پخت نمی‌کنیم حتی اگر سود بالایی در فروش آن باشد زیرا رسالت خود را به خاطر سود بیشتر به خطر نمی‌اندازیم.

احیای غذاهای محلی منسوخ شده در روستای زدویی

عزیزی بیان کرد: فستفودها غذاهای آماده ای هستند و ما نیز فستفودهای محلی داریم که برخی از آنها منسوخ و فراموش شده از جمله آنها «کزی» یا نان تخم مرغی است که به عنوان یک صبحانه کامل و سالم از آن استفاده می‌شد و ترکیبات آن شامل سبوس، آرد، تخم مرغ، شیر و… است، یا اینکه انجیر و گردو و گوجه داخل نان می گذاشتند و مصرف می‌کردند که غذای سالمی بود.

وی  با اشاره به دیگر غذاهای محلی گفت: «نان ساجی» از نان‌های محلی استان است که در حال منسوخ شدن بود اما با تلاش‌ها و اقداماتی که انجام دادیم توانستیم پخت و مصرف آن را ترویج دهیم.

عزیزی بیان کرد: از دیگر غذاهای محلی «کولیره مزگه» شامل ترکیبات مغز گردو را داشتیم همچنین «قپاله» دیگر ساندویچ محلی بود که عشایر کرمانشاه و اورامانات بیشتر از آن استفاده می‌کردند و غذای بسیار مفیدی است که با کره حیوانی، کشک و پیاز و پیازچه تهیه می شود.

جهت مشاهده و خرید انواع تخت دیالیز الکتریکی کلیک کنید

وی افزود: «نان بژی» غذایی محلی است که به خاطر دوام زیادش در قدیم میان عشایر و روستائیان مرسوم بود و امروزه آن را با روغن نباتی تهیه می‌کنند که بسیار مضر است و باید با روغن حیوانی تهیه شود.

عزیزی بیان کرد: «کلانه» دیگر غذای محلی استان کرمانشاه است و بیشتر در فصل بهار با استفاده از سبزی‌های کوهی تهیه و مصرف می‌شود، غذای دیگری به نام «شوانه» داشتیم که بیشتر در میان عشایر مرسوم بود غذایی بسیار لذیذ، کامل و مفید که از گردو، روغن حیوانی و پیازچه تهیه و برای چوپان‌ها آماده می‌شد تا در کوه و دشت میل کنند و گرسنه نباشند.

لزوم احیای غذاهای فراموش شده ایرانی

وی افزود: متاسفانه در کرمانشاه حتی یک مکان برای عرضه غذاهای محلی خاص این استان نداریم حتی برخی غذاهای محلی همچون «شوانه» فراموش شده که باید احیا شود و نهادهایی از جمله میراث فرهنگی باید تلاش کند.

عزیزی اظهار داشت: خلال کرمانشاهی، خورشت ریواس که از میوه‌جات کوهی تهیه می‌شود و بسیار لذیذ است، آش انار که از گوشت و دانه‌های انار و  نخود و لوبیا و… درست می‌شود و خاص منطقه اورامانات است، نان بلوط، ترخینه و دوخ آو یا آش دوغ از دیگر غذاهای محلی استان است البته در باینگان گیاهی به نام «گنور» در آش دوغ می‌ریزند که بسیار خوش طعم است.

ضرورت فرهنگ‌سازی برای دوری از غذاهای غربی

فروش ویژه انواع دستگاه ترکشن کمر وینکل پلاس

وی تاکید کرد: کشاورزان و باغداران باید محصولات سالم و ارگانیک تهیه کنند و اصحاب رسانه در راستای ترویج غذاهای محلی و پرهیز از فستفودهای مُضر فرهنگ‌سازی کنند.

یکی از صاحبان رستوران‌های غذاهای فست‌فودی در کرمانشاه نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، به استقبال جوانان و نوجوانان از این غذاها اشاره کرده و گفت: گرایش به مصرف فست‌فودها در استان افزایش یافته است.

وی گفت: در رستوان ما انواع غذاهای فست‌فودی از جمله هات داگ، برگر و… طبخ می‌شود و قیمت‌ها نیز متفاوت است.

مواد اولیه برخی از غذاهای فست‌فودی فاقد استاندارد و خطرناک است

وی بیان کرد: با شروع سال تحصیلی، رغبت دانش آموزان نیز به خرید غذاهای فست‌فودی و ساندویچ بیشتر شده و در اکثر اوقات روز مشتری داریم. البته باید گفت که مصرف مداوم غذاهای فست‌فودی سبب افزایش وزن در کودکان شده و برای سلامتی آنان ضرر دارد اما باید فرهنگ مصرف غذاهای فست‌فودی اصلاح شود و نظارت بیشتری بر تهیه این غذاها صورت گیرد چراکه افرادی سودجو مواد نامرغوب و ناسالم از جمله کالباس و سوسیس فاقداستاندارد را برای تهیه فست‌فودها استفاده می‌کنند که بسیار خطرناک است.

 غذاهای محلی سرشار از خواص و فوایدی در استان کرمانشاه در گذشته رایج بوده از جمله خورشت خلال بادام، دوینه یا ترخینه، پَرشت، جرگ و بز، ذورده، چنگال، سیب پلو، زو و کره و شلمین بخشی از غذاهای اصیل و بنام کرمانشاه است که متاسفانه جای خود را به فست‌فودها دادند و جز در برخی مناطق عشایری یا روستایی رغبتی برای مصرف این غذاهای لذیذ و سالم مشاهده نمی‌شود.

جهت مشاهده و خرید انواع ویلچر کلیک کنید

منبع : الو دکتر


منبع: https://www.hidoctor.ir/178770_%d8%a8%d8%ac%d8%a7%db%8c-%d9%81%d8%b3%d8%aa-%d9%81%d9%88%d8%af-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%ba%d8%b0%d8%a7%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d9%82%d9%88%db%8c-%d9%88-%d8%ae%d9%88%d8%b4%d9%85%d8%b2%d9%87.html/
تجهیزات پزشکی وینکل پلاس

منیزیم برای سلامت قلب زینک برای تقویت ایمنی چربی‌های امگا ۳ گیاهی مهم ترین مزایای

منیزیم برای سلامت قلب زینک برای تقویت ایمنی چربی‌های امگا ۳ گیاهی مهم ترین مزایای سلامتی دانه‌های کدو تنبل


اگر هوس یک میان‌‌وعده‌ی تُرد کرده‌اید که برای سلامتی‌تان هم مفید باشد، دانه‌ی کدو تنبل همان چیزی است که به دنبالش هستید. دانه‌های کدو با داشتن مواد مغذی متعددی مانند منیزیم، منگنز، مس، پروتئین و زینک، مانند یک بمب تغذیه‌ای در یک بسته‌بندی بسیار کوچک عمل می‌کنند. آنها همچنین حاوی ترکیبات گیاهی به‌نام فیتوسترول‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های نابودکننده‌ی رادیکال‌های آزاد هستند که می توانند میزان سلامتی شما را افزایش دهند.

بهتر از همه اینکه چون دانه‌های کدو تنبل به‌راحتی قابل حمل هستند و نیازی به نگهداری در یخچال ندارند، یک میان وعده‌ی عالی برای بیرون منزل و یک اسنک سریع برای داخل منزل هستند.

 

منیزیم برای سلامت قلب

جهت مشاهده و خرید انواع اتوکلاو دندانپزشکی کلیک کنید

یک‌چهارم فنجان دانه‌ی کدو تقریبا نیمی از نیاز روزانه‌ی شما به منیزیم را تأمین می‌کند. منیزیم در بسیاری از عملکردهای فیزیولوژیکی مهم بدن نقش دارد از جمله ساخت ATP (آدنوزین تری‌فسفات، مولکول‌های انرژی بدن شما)، سنتز RNA و DNA، پمپاژ قلب، ساخت استخوان‌ها و دندان‌های سالم، شل کردن رگ‌های خونی و عملکرد مناسب روده.

ثابت شده که منیزیم به تنظیم فشار خون و جلوگیری از ایست قلبی ناگهانی، سکته‌ قلبی و سکته‌ مغزی کمک می‌کند. در حال حاضر حدود ۸۰ درصد از آمریکایی‌ها دچار کمبود منیزیم هستند.

 

زینک برای تقویت ایمنی

دانه‌های کدو تنبل، یک منبع غنی از روی هستند (هر ۳۰ گرم از آنها حاوی بیش از ۲ میلی‌گرم از این ماده‌ی معدنی مفید است). زینک از راه‌های بسیاری برای بدن شما مفید است، از جمله ایمنی، رشد و تقسیم سلول، خواب، خلق‌و‌خو، حس‌های بویایی و چشایی، سلامت چشم و پوست، تنظیم انسولین و عملکرد جنسی آقایان.

جهت مشاهده و خرید انواع تخت الکتریکی 4 موتوره کلیک کنید

بسیاری از افراد به دلیل خاک‌های عاری از مواد معدنی، اثرات داروها، رژیم‌های غذایی گیاهی و سایر رژیم‌های سرشار از غلات دچار کمبود زینک هستند. این کمبود با افزایش سرماخوردگی و آنفولانزا، خستگی مزمن، افسردگی، آکنه، تولد نوزادان کم‌وزن، مشکلات یادگیری و عملکرد ضعیف کودکان در مدرسه مرتبط است.

مقاله مرتبط : تفاوت سرماخوردگی با آنفولانزا

 

چربی‌های امگا ۳ گیاهی

دانه‌ها و آجیل‌ها خام یکی از بهترین منابع امگا ۳‌های گیاهی (آلفا لینولنیک اسید یا ALA) هستند. همه‌ی ما به ALA نیاز داریم، با این حال ALA باید توسط بدن شما به چربی‌های امگا۳ بسیار ضروری‌تر EPA و DHA تبدیل شود – توسط آنزیمی که اکثر ما بواسطه‌ی سطوح انسولین بالا دچار ضعف هستیم. بنابراین در حالی که دانه‌های کدو تنبل یک منبع عالی از ALA هستند، ضروری است که مقداری از چربی‌های امگا ۳‌ را از منابع حیوانی مانند روغن کریل دریافت کنید.

جهت مشاهده و خرید انواع واکر پزشکی کلیک کنید

 

سلامت پروستات

دانه‌های کدو تنبل مدت‌هاست که به‌عنوان یک ماده‌ی طبیعی مهم برای سلامت مردان مورد توجه قرار گرفته‌اند. این تا حدی به‌علت محتوای بالای زینک آنهاست؛ زینک برای سلامت پروستات ( جایی که بالاترین میزان زینک را در بدن دارد) ضروری است. همچنین عصاره و روغن‌های دانه‌ی کدو ممکن است نقش مهمی در هیپرپلازی خوش‌خیم پروستات (BPH یا بزرگ شدن پروستات) ایفا کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که دانه و روغن کدو تنبل، هر دو در حمایت از سلامت پروستات مفید هستند.

 

فروش ویژه انواع تب سنج وینکل پلاس

اثرات ضد دیابتی

مطالعات حیوانی نشان می‌دهند که ممکن است دانه‌های کدوتنبل به بهبود تنظیم انسولین کمک کنند و با کاهش استرس اکسیداتیو به جلوگیری از عوارض دیابت یاری برسانند.

 

فواید دانه‌ی کدو برای زنان یائسه

روغن دانه‌‌ی کدو تنبل غنی از فیتواستروژین‌های طبیعی است و مطالعات نشان می‌دهد که ممکن است به افزایش معنی‌داری در کلسترول خوب (HDL)، همچنین کاهش فشار خون، گرگرفتگی، سردرد، در مفاصل و سایر علائم در زنان یائسه منجر شود.

جهت مشاهده و خرید انواع ترالی دو طبقه کلیک کنید

 

سلامت قلب و کبد

دانه‌های کدوتنبل غنی از چربی های سالم، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر هستند و برای سلامت قلب و کبد مفیدند – بخصوص هنگامی که با بذر کتان مخلوط شوند.

 

جهت مشاهده و خرید انواع تخت حجامت کلیک کنید

تریپتوفان برای خواب آرام

دانه‌های کدو تنبل یک منبع غنی از تریپتوفان هستند، یک اسید آمینه (واحد سازنده‌ی پروتئین) که بدن شما آن را به سروتونین و سپس به ملاتونین (هورمون خواب) تبدیل می‌کند. خوردن دانه های کدو تنبل چند ساعت قبل از خواب به همراه یک کربوهیدرات مانند یک تکه‌ی کوچک میوه ممکن است برای تأمین تریپتوفان مورد نیاز بدن شما برای تولید ملاتونین و سروتونین، بسیار مفید باشد و به یک خواب خوب شبانه‌ کمک کند.

 

خواص ضدالتهابی

مشخص شده که روغن دانه‌ی کدو تنبل دارای اثرات ضدالتهابی است. حتی یک مطالعه‌ی حیوانی نشان داد که آن در درمان آرتریت، اثری مشابه داروی ایندومتاسین دارد، اما بدون هیچ گونه عوارض جانبی.

جهت مشاهده و خرید انواع سمان موقت کلیک کنید

 

بهترین روش مصرف دانه‌ی کدوتنبل چیست؟

به‌منظور حفظ چربی‌های سالم موجود در این دانه‌ها، آنها باید به شکل خام مصرف شوند. اگر تصمیم دارید دانه‌های کدو تنبل را به شکل فله خریداری کنید، مطمئن شوید که تازه هستند و بوی کهنگی و کپک نمی‌دهند؛ چنین بوهایی می‌تواند نشان‌دهنده‌ی فاسد شدن یا وجود سموم قارچی در آنها باشد. در صورت امکان از دانه‌های کدو تنبل ارگانیک استفاده کنید، چون آنها به آفت‌کش‌ها یا سایر مواد شیمیایی مضر آلوده نمی‌شوند.

با این حال اکثر آجیل و دانه‌ها حاوی ترکیبات ضد مغذی مانند اسید فیتیک هستند که می‌تواند باعث شود همه‌ی مواد مغذی بحث‌شده در بالا در هنگام مصرف آنها جذب بدن نشوند. بنابراین اگر تصمیم دارید از دانه‌ها یا آجیل به‌طور منظم استفاده کنید، بهتر است آنها را بخیسانید یا سبز کنید. برای خوش طعم‌تر کردن‌شان می‌توانید آنها را در فر یا در خشک‌کن خشک کنید.

اگر ترجیح می‌دهید این دانه‌ها را به شکل بو داده مصرف کنید، خودتان آنها را بو دهید ؛به این ترتیب می‌توانید درجه و مدت زمان بودادن آنها را کنترل کنید. دانه‌های کدو تنبل خام را می‌توانید به‌مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با درجه‌ی متوسط فر (زیر ۱۷۰ درجه‌ی فارنهایت یا ۷۵ درجه‌ی سلسیوس) بو دهید و سپس روی آنها نمک بپاشید.

جهت مشاهده و خرید انواع دستگیره تعادل سالمندان کلیک کنید

مقاله مرتبط : تمام غذاهای گیاهی مفید نیستند!

 

  • http://journals.cambridge.org/action/displayAbstract?fromPage=online&aid=7929299
  • http://www.jdcjournal.com/article/S1056-8727(10)00097-8/abstract
  • http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21545273
  • http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18938206
  • http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16053244
  • http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7784309

منبع تصاویر 

  • rd
  • joyoushealth
  • ۴٫bp.blogspot
  • ۱۶۷۴۹-presscdn-0-94.pagely.netdna-cdn
  • selfcarer
  • naturalon
  • static1.squarespace
  • i-health
  • cdn-image.foodandwine
  • herbs-info


منبع: https://rastineh.com/the-most-important-health-benefits-pumpkin-seeds/
تجهیزات پزشکی وینکل پلاس

کریستال در ادرار؛ علائم، انواع و درمان کریستال در ادرار؛ علائم، انواع و

کریستال در ادرار؛ علائم، انواع و درمان کریستال در ادرار؛ علائم، انواع و درمان


کریستال در ادرار؛ علائم، انواع و درمان

غذاهای شور می توانند باعث تشکیل کریستال ها در ادرار شوند

 

کریستال های کلسیم اگزالات در ادرار اسیدی، خنثی یا قلیایی دیده می شوند. این کریستال ها ممکن است به واسطه سطوح بالای کلسیم، سیستئین، و اگزالات در خون شکل بگیرند.

کلیه یکی از اندام های کلیدی بدن انسان محسوب می شود. کلیه ها وظیفه پالایش مواد زائد از خون و تولید ادرار را بر عهده دارند. ادرار اساسا از آب و دیگر ترکیبات شیمیایی از جمله کلسیم، کربن، نیتروژن و اسید اوریک تشکیل شده است.

 

مشخصات و قیمت انواع سوند یکبار مصرف

در صورتی که به واسطه ناهنجاری های موجود در بدن عملکرد کلیه ها دچار اختلال شود، امکان شکل گیری مواد کریستال مانند در ادرار وجود دارد.

 

نشانه های وجود کریستال در ادرار

به طور کلی نشانه ها یا علائم مشخصی که نشان دهنده وجود کریستال در ادرار باشند، وجود ندارد. با این وجود، نظارت بر ظاهر ادرار و انجام آزمایش ادرار می تواند نقش چشمگیری در تشخیص این شرایط داشته باشد.

رنگ ادرار را بررسی کنید. هر گونه تغییر در رنگ و بافت ادرار ممکن است به وجود کریستال ها در ادرار اشاره داشته باشد. اگر با این شرایط مواجه هستید، مراجعه به پزشک بهترین گزینه برای بررسی دقیق‌تر شرایط است.

 

جهت مشاهده و خرید انواع تب سنج لیزری کلیک کنید

آزمایش ادرار را بر اساس تجویز پزشک به طور منظم انجام دهید. بهترین روش برای بررسی وجود کریستال ها در ادرار انجام آزمایش ادرار است. از این طریق سطوح کریستال ها در ادرار و همچنین دلیل زمینه ای این شرایط مشخص می شود.

 

انواع کریستال ها در ادرار

انواع مختلفی از کریستال ها با توجه به شکل و ساختار آنها وجود دارند. برخی انواع رایج کریستال های موجود در ادرار شامل موارد زیر می شوند:

 

• کریستال های بیلی‌روبین

جهت مشاهده و خرید انواع تخت جراحی دام کلیک کنید

کریستال های بیلی‌روبین زرد رنگ و ساختاری سوزنی شکل دارند که از درهم آمیختن بیلی‌روبین شکل می گیرند. این کریستال ها به عنوان کریستال های غیر طبیعی در ادرار در نظر گرفته می شوند که اغلب با اختلالات کبدی مرتبط هستند.

 

• کریستال های کلسیم اگزالات

کریستال های کلسیم اگزالات در ادرار اسیدی، خنثی یا قلیایی دیده می شوند. این کریستال ها ممکن است به واسطه سطوح بالای کلسیم، سیستئین، و اگزالات در خون شکل بگیرند. این شرایط می تواند به تشکیل سنگ کلیه نیز منجر شود.

 

• کریستال های کلسترولی

فروش ویژه انواع پاراوان چرخ دار وینکل پلاس

کریستال های کلسترولی به طور معمول بی رنگ و مستطیل شکل هستند. این کریستال ها به واسطه چربی های اشباع شکل گرفته و بیشتر در ادرار اسیدی دیده می شوند.

 

• کریستال های سیستئین

کریستال های سیستئین به طور معمول بی رنگ و شش ضعلی هستند و به واسطه نشت اسید آمینه سیستئین تشکیل می شوند. این کریستال ها اغلب با بیماری های ارثی و اختلالاتی در مثانه و کلیه ها مرتبط هستند.

 

• کریستال های فسفاتی

مشخصات و قیمت انواع پانچ بیوپسی

کریستال های فسفاتی به واسطه مصرف زیاد مواد غذایی سرشار از پروتئین در رژیم غذایی شکل می گیرند. همچنین، وجود این کریستال ها در ادرار می تواند به پرکاری تیروئید اشاره داشته باشد که اغلب به شکل گیری ادرار کدر منجر می شود.

 

برخی داروها می توانند موجب تشکیل کریستال در ادرار شوند

 

• کریستال های گوگردی

کریستال های گوگردی در نتیجه مصرف آنتی بیوتیک ها شکل می گیرند. سطوح بالای این کریستال ها می تواند به کلیه ها آسیب وارد کند.

جهت مشاهده و خرید انواع تخت سی پی ار CPR سه شکن کلیک کنید

 

• کریستال های فسفات سه گانه

کریستال های فسفات سه گانه از آمونیاک، منیزیم، و فسفات تشکیل شده اند. این کریستال ها در ادرار قلیایی تشکیل شده و به طور معمول با عفونت های دستگاه ادراری مرتبط هستند.

 

• کریستال های اسید اوریک

کریستال های اسید اوریک به طور معمول لوزی شکل یا متوازی الاضلاع هستند. این کریستال ها به همراه ادرار دفع می شوند و سطوح بالا از آنها می تواند به تشکیل سنگ کلیه و التهاب در مفاصل اشاره داشته باشد.

جهت مشاهده و خرید انواع صندلی کوادروسپس کلیک کنید

 

دلایل وجود کریستال ها در ادرار

تشکیل کریستال ها ممکن است به واسطه شرایطی که در ادامه به آنها اشاره می شود، رخ دهد. تا زمانی که میزان کریستال های موجود در ادرار از سطح عادی بیشتر نشده باشد، جای نگرانی نیست.

 

• کم آبی بدن

کم آبی بدن یکی از دلایل اصلی تشکیل کریستال ها در ادرار است. مصرف ناکافی مایعات ممکن است موجب سخت شدن مواد معدنی و مواد شیمیایی مانند نیتروژن و اسید اوریک در ادرار شده و به تشکیل کریستال ها منجر شود.

مشخصات و قیمت انواع لگن بیمار

 

• تغییر در pH ادرار

تغییرات در سطح pH ادرار ممکن است زمینه ساز تشکیل کریستال ها در ادرار شود. میزان عادی pH ادرار باید در محدوده اسیدی قرار داشته باشد که کمتر از 7 است. زمانی که سطح pH افزایش یافته و قلیایی می شود این شرایط می تواند به تشکیل کریستال های کلسیم اگزالات در ادرار منجر شود.

 

• عفونت دستگاه ادراری

باکتری هایی که موجب عفونت دستگاه ادراری می شوند می توانند سطح pH ادرار را تغییر داده و آن را هرچه بیشتر اسیدی سازند که این تغییر نیز می تواند به تشکیل کریستال ها در ادرار منجر شود.

مشخصات و قیمت انواع گیت ترینر

 

• سنگ کلیه و مثانه

کریستال هایی که دفع نمی شوند و برای مدتی طولانی در بدن باقی می مانند می توانند زمینه ساز تشکیل سنگ های کلیه و مثانه شوند. زمانی که اندازه سنگ ها بزرگ است، این شرایط حتی می تواند موجب احساس درد در ناحیه شکم شود.

 

رژیم غذایی

غذاهایی که از محتوای پروتئین زیاد برخوردار هستند ممکن است به تشکیل کریستال ها در ادرار منجر شوند. این شرایط ممکن است سطوح اسید اوریک و کلسیم را نیز افزایش دهد که احتمال تشکیل کریستال ها را افزایش می دهد.

جهت مشاهده و خرید انواع ترالی اورژانس کلیک کنید

 

کریستال های گوگردی در نتیجه مصرف آنتی بیوتیک ها شکل می گیرند

 

عوارض جانبی داروها

برخی داروها می توانند موجب تشکیل کریستال در ادرار شوند. این شرایط ممکن است به تعامل داروهای مختلف و همچنین میزان مایعات مصرفی بستگی داشته باشد.

 

فروش ویژه انواع واکر آلمینیومی وینکل پلاس

درمان کریستال در ادرار

درمان کریستال ها ممکن است به دلیل شکل گیری آنها بستگی داشته باشد. تشخیص دقیق از طریق آزمایش ادرار امکانپذیر است. پس از آن پزشک روش درمان مناسب را ارائه خواهد کرد. برخی از روش های درمانی رایج شامل موارد زیر می شوند:

 

مدیریت pH ادرار

مصرف غذاهای سرشار از اگزالات می تواند اسیدیته ادرار را افزایش دهد. از جمله خوراکی های سرشار از اگزالات می توان به قهوه، ماء الشعیر، شکلات، بادام زمینی، اسفناج، و سیب زمینی شیرین اشاره کرد.

 

جهت مشاهده و خرید انواع شیکر روناتور دیجیتال کلیک کنید

نظارت بر میزان مصرف پروتئین

غذاهای سرشار از پروتئین نباید به صورت منظم مصرف شوند. این غذاها حاوی مقدار زیادی پورین هستند که احتمال تشکیل کریستال ها را افزایش می دهد.

 

کاهش مصرف نمک

غذاهای شور می توانند محتوای کلسیم موجود در ادرار را افزایش دهند و آن را هرچه بیشتر اسیدی سازند. از این رو، باید میزان مصرف آنها را برای پرهیز از تشکیل کریستال ها در ادرار کاهش داد.

 

جهت مشاهده و خرید انواع دستگاه قند خون کلیک کنید

تامین آب مورد نیاز بدن

برای تامین آب مورد نیاز بدن می توانید نوشیدن هشت لیوان آب در روز را مد نظر قرار دهید تا از تشکیل کریستال ها در ادرار نیز پیشگیری شود.

 

منبع:asriran.com


منبع: https://www.beytoote.com/health/malady-remedy/crystal-urine1-treatments.html
تجهیزات پزشکی وینکل پلاس