شرایط نوری یک اتاق کار در منزل بسیار حائز اهمیت است. شرایط نوری باید به گونهای باشد که در هنگام تایپ کردن، مرور اسناد و به طور کلی در حین کار کردن چشم خسته نشود. چراغ رومیزیهای موجود در بازار بسیار متنوع هستند که میتوان با توجه به سلیقه یکی از انواع آنها را انتخاب نمود.
در حال حاضر جامعه از سمت کاغذ به سمت محتواهای دیجیتال در حال حرکت است اما با این حال نقش چراغ رومیزی همچنان در محیط کار و یا داخل منزل حفظ شده است. به طوری که اگر اهل نشستن پشت میز و مطالعه نیز نباشید، باز هم نیاز به چراغ رومیزی خواهید داشت. علاقهمندان به کتاب بهتر از هر کسی میدانند که از جمله مهمترین پیشنیازهای مطالعه طولانی مدت، روشنایی مناسب میباشد. یک چراغ مطالعه خوب علاوه بر اینکه موجب سادهتر خواندن صفحهها میشود؛ مانع از خستگی و ضعیف شدن چشم نیز میگردد. برای مطالعه ادامه مطلب راهنمای خرید چراغ مطالعه کلیک کنید
به گزارش اقتصاد نیوز، اگر به شبکههای اجتماعی علاقهمند باشید، مطمئنا تا به حال یا از اینستاگرام استفاده کردهاید یا حداقل نام آن را شنیدهاید. اکتبر 2010 اینستاگرام شروع به کار کرد. افکتها و فیلترهای جذاب تصویری اولین جاذبه را در افراد برای ثبت نام در این شبکه بوجود آورد. فیلترها جلوههای آمادهای هستند که حالت عکسها را تغییر میدهند. بعضی افکتها برای عکس میدان مجازی تشکیل میدادند و بعضی هم به طرز جالبی نور و کنتراست تصاویر را دچار تغییر میکردند.
اینستاگرام چگونه بوجود آمد و فراگیر شد؟
بد نیست بدانید اصلا ایده اولیه اینستاگرام چه بود؟ موسسین اینستاگرام میگویند: انسانها عاشق عکس گرفتن هستند. آنها تصور میکنند برای گرفتن عکس حتما به یک دوربین غول پیکر خوب و گذراندن دوره عکاسی در مدرسه هنر نیاز دارند و ما برای به چالش کشی
برای مطالعه ادامه مطلب فیلترینگ اینستاگرام، درست یا غلط؟ کلیک کنید
شیزوفرنی یا همان اسکیزوفرنی (Schizophrenia) اختلال عصبی و ذهنی است که تشخیص بین چیزهای واقعی و چیزهایی غیر واقعی را با مشکل مواج می کند. اختلال در تفکر صحیح، مدیریت احساسات، برقراری ارتباط با سایر افراد و نیز عملکرد صحیح از دیگر مشکلات همراه با این بیماری است. اما این به معنای ناامیدی نیست. شیزوفرنی می تواند با موفقیت کنترل شود.با دلگرم همراه باشید.
شیزوفرنی یکی از بیماریهای روحی روانی است که مغز را تضعیف و فکر را تخریب میکند. جنون میتواند یکی از علایم عملکرد غیر عادی مغز باشد. علایم شیزوفرنی حدودا در ۱% جمعیت جهان وجود دارد. طبق امار بدست امده سن شیوع علایم شیزوفرنی در آقایان از ۱۰سالگی تا ۲۰سالگی و در خانم ها ، از ۲۰ سالگی یا اوایل ۳۰ سالگی می باشد. اگر علایم شیزوفرنی را در خود دیدید سریعا به روانپزشک مراجعه کنید.
برای مطالعه ادامه مطلب شیزوفرنی (اسکیزوفرنی) چیست و چه علائمی دارد؟ – علایم شیزوفرنی و نشانه های آن کلیک کنید