وینکل

وینکل

وینکل

وینکل

کفیر آب چیست؟ واقعیاتی در مورد مواد مغذی کفیر آب فواید این نوشیدنی مغذی

کفیر آب یک نوشیدنی تخمیر شده و گازدار است که به لطف طعم خوشمزه، مواد مغذی زیاد و داشتن فوایدی برای تقویت روده، در میان مصرف کنندگانی که نگران چگونگی رژیم غذایی و شیوه زندگی سالم خود هستند، به سرعت مورد توجه قرار گرفته ‌است. علاوه بر این، اغلب بیش از دیگر غذاهای غنی از پروبیوتیک مانند کفیر شیر یا کفیر نارگیل انتخاب می شود، زیرا عاری از مواد لبنی و وگان است و به راحتی در آشپزخانه می تواند آماده شود. در این مقاله از بخش تغذیه دکتر سلام به بررسی فواید و مزایای کفیر آب می پردازیم.

کفیر آب چیست؟

کفیر آب یک نوشیدنی تخمیر شده است که با افزودن دانه‌ های کفیر به آب شکر، تولید می شود. پس این مخلوط به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت تخمیر می شود. این کار به داشتن یک نوشیدنی گازدار و غنی از پروبیوتیک که دارای مزایای فراوانی است، کمک می کند. اگر چه کفیر سنتی با استفاده از شیر گاو، گوسفند و بز تهیه می شود، اما مصرف کفیر آب اغلب توسط کسانی که به دنبال به حداقل رساندن مصرف محصولات حیوانی هستند ترجیح داده می شود و در عین حال، از فواید باور نکردنی آن بهره می برند. به علت اینکه کفیر آب از کفیر سنتی، رقیق تر است، میتوان آن را با استفاده از میوه ها، سبزیجات، گیاهان یا ادویه جات خوشمزه کرد و به جای نوشیدنی های پرکالری مانند سودا و یا آبمیوه نیز میتوان استفاده کرد.

علاوه بر کاهش کالری برای کمک به کاهش وزن، این نوع کفیر می تواند عملکرد سیستم ایمنی را افزایش داده و به مبارزه با سلول ‌های سرطانی و بهینه ‌سازی سلامت روده کمک کند تا شما احساس بهتری داشته باشید. علاوه بر این، خوشمزه است و به سادگی می توانید آن را در خانه و با استفاده از چند ماده ساده، تهیه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

واقعیاتی در مورد مواد مغذی کفیر آب

کفیر آب، کالری کم و پروبیوتیک زیادی دارد از جمله طیف وسیعی از باکتری‌ های مفید. در حقیقت، مطالعه منتشر شده در مرزهای میکروبیولوژی نشان داد که کفیر آب یکی از بهترین منابع غذایی پروبیوتیک است و ممکن است حاوی ۵۶ گونه مختلف مخمر و باکتری باشد.

به طور خاص، کفیر آب منبع خوبی از بهترین پروبیوتیک ها می باشد، از جمله:

  • لاکتوباسیلوس دلبروکی، بلغاریوس
  • لاکتوباسیلوس هلوتیکوس
  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
  • لاکتوکوکوس لاکتیک، لاکتیس
  • لاکتوکوکوس لاکتیک، سرموریس
  • استرپتوکوکوس ترموفیلوس
  • لکونوستوک مسنتروئیدها، سرموریس
  • لکونوستوک مسنتروئید ها، مسنتروئیدها

فواید این نوشیدنی مغذی

جهت مشاهده مقاله دستگاه الکتروکاردیوگرافی چیست؟ بررسی کاربرد و انواع این دستگاه کلیک کنید

  • افزایش سلامت روده
  • بهبود عملکرد سیستم ایمنی
  • مبارزه با سلول‌ های سرطانی
  • کمک به کاهش وزن
  • مناسب با هر نوع رژیم غذایی

افزایش سلامت روده

کفیر آب، غنی از پروبیوتیک ها است. پروبیوتیک ها، باکتری های مفیدی هستند که می توانند به افزایش سلامت روده کمک کنند. مطالعات نشان می دهد که پروبیوتیک ها می توانند اثرات گسترده ‌ای بر سلامتی داشته باشند. در حقیقت، آنها به هر چیزی اعم از ایمنی سلامت روحی و روانی، متابولیسم و خطر بیماری ها، می توانند فایده برسانند.

دانه‌های کفیر که برای ساخت کفیر آب مورد استفاده قرار می گیرند، یکی از بهترین منابع غذایی پروبیوتیک ها محسوب می شوند. همانطور که قبلا ذکر شد، مطالعه ‌ای که در مرزهای میکروبیولوژی منتشر شد، نشان داد که دانه ‌های کفیر دارای طیف متنوعی از پروبیوتیک ها هستند و ممکن است تا ۵۶ گونه باکتری و مخمر را ارائه دهند.

بهبود عملکرد سیستم ایمنی

به دلیل مقدار قابل توجه پروبیوتیک کفیر، کفیر آب می تواند اثری قوی بر عملکرد سیستم ایمنی داشته باشد. با توجه به بررسی های سال ۲۰۱۴، پروبیوتیک ها نقش مهمی در تنظیم واکنش سیستم ایمنی، ایفا می کنند. آنها می توانند در برابر عفونت ‌های ویروسی، آلرژی ‌ها و حتی اگزما نقش محافظتی داشته باشند.

نه تنها این، بلکه دانه های کفیر، به طور خاص نشان داده اند که باعث کاهش التهاب می شوند و به تنظیم واکنش ایمنی بدن کمک می کنند. همچنین نمونه های حیوانی نشان می دهند که کفیر آب ممکن است خواص ضد التهابی و ضد حساسیت از خود نشان دهند تا به افزایش ایمنی کمک کنند.

مبارزه با سلول های سرطانی

علاوه بر افزایش ایمنی، کفیرآب نیز ممکن است از تشکیل سلول‌ های سرطانی، از بدن محافظت کند. در حقیقت، مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که دانه‌های کفیر ممکن است به کاهش رشد سلول‌ های سرطانی روده بزرگ، سینه و خون در بدن کمک کنند.

علاوه بر این، کفیر آب حاوی پروبیوتیک می باشد. تحقیقات اولیه حاکی از آن است که افزایش مصرف پروبیوتیک، می تواند به پیشگیری و درمان سرطان با افزایش واکنش ایمنی بدن و کنترل سطح التهاب، کمک کند.

جهت مشاهده مقاله اتوکلاو: کاربردها و انواع آن کلیک کنید

کمک به کاهش وزن

بسیاری از مردم تعجب می کنند که آیا کفیر می تواند به کاهش وزن کمک کند؟ کفیر، کالری کمی دارد، اما پر از طعم و مزه و گازدار است و نوشیدن کفیر آب به جای سودا و یا نوشیدنی ‌های شیرین، چند بار در هفته، قطعا می تواند مزایای بسیاری را برای اندازه دور کمر شما، به ارمغان بیاورد.

علاوه بر این، علاوه بر کمک به کاهش مصرف کالری برای به حداکثر رساندن کاهش وزن، کفیر مقدار زیادی پروبیوتیک را نیز در اختیار شما می گذارد. مطالعات متعدد نشان می دهند که افزایش باکتری ‌های مفید در روده، می توانند بر میزان جذب غذا، اشتها، متابولیسم و وزن بدن تاثیر بگذارند و وزن بدن را سریع تر کاهش دهند.

مناسب با هر نوع رژیم غذایی

کفیر سنتی با استفاده از دانه‌های کفیر ساخته می شود و  با شیر گاو یا شیر بز ترکیب می شوند. این یک نوشیدنی بسیار مقوی است که دارای فهرستی طولانی از مزایای کفیر را با خود به همراه دارد. اگرچه کفیر می تواند به رژیم غذایی سالم اضافه شود اما برای انواع خاصی از رژیم های غذایی مناسب نیست. از جمله رژیم غذایی بدون مواد لبنی یا رژیم غذایی وگان.

با این حال، چون کفیر آب، از آب شکر به جای شیر، تهیه می شود، یک جایگزین عالی برای کفیر سنتی و برای کسانی است که محدودیت ‌های غذایی خاصی دارند. همچنین کالری کمی دارد و به راحتی با هر نوع ذائقه و سلیقه ای، قابل تطبیق می باشد.

کفیر آب در مقایسه با کفیر شیر و کفیر نارگیل

کفیر را میتوان با استفاده از چندین ماده مختلف تهیه کرد. به طور سنتی، این کار با افزودن دانه‌ های کفیر به شیر گاو، شیر بز و یا شیر گوسفند تهیه می شود. این باعث ایجاد یک محصول نهایی خامه‌ای، خوشمزه و خوش طعم می شود. همانند دیگر انواع کفیر، کفیر شیر نیز  یک منبع غنی از پروبیوتیک ها می باشد و با انواع مختلفی از فواید قوی سلامتی همراه است.

کسانی که مصرف لبنیات، آب و یا آب نارگیل را محدود می کنند، دو گزینه دیگر وجود دارد که می توانند همان مقدار پروبیوتیک را ارائه دهند. کفیر آب با افزودن دانه ‌های کفیر به آب شکر درست می شود، در حالی که کفیر نارگیل، تحت همان روند، با استفاده از آب نارگیل تهیه می شود.

در مقایسه با کفیر شیر، کفیر آب و کفیر نارگیل، رقیق تر هستند. از طرف دیگر کفیر شیر، غلیظ تر بوده و شبیه ماست است.

جهت مشاهده مقاله معرفی دستگاه کاربردی کالسکه سی پی cp مخصوص افراد فلج مغزی کلیک کنید

وقتی صحبت از مواد مغذی به میان می آید، کفیر شیر حاوی بالاترین غلظت ویتامین و مواد معدنی است. با این حال، بیش ‌ترین کالری را نیز دارد. کفیر نارگیل نیز به خاطر پتاسیم، منیزیم و منگنز موجود در آب نارگیل، یک مجموعه خوب از مواد مغذی ضروری را تامین می کند. از طرف دیگر، کفیر آب دارای پروبیوتیک بسیار زیادی است، اما ویتامین و مواد معدنی کمی دارد، چون از آب شکر تهیه می شود.

کفیر آب در مقایسه با کامبوچا و سرکه سیب

کفیر، کامبوچا و سرکه سیب، سه ماده ای هستند که در میان علاقه مندان به سلامت و بهداشت طبیعی و علاقه مندان به غذا، مورد توجه قرار گرفته اند. اگرچه که هر کدام مجموعه متفاوتی از مزایا را به ارمغان می ‌آورند، اما بسیاری از مردم میپرسند: کدام یک بهتر است، کامبوچا یا کفیر آب؟ آیا باید این دو را در نظر نگرفت و به جای آنها، سرکه سیب را انتخاب کرد؟

مانند کفیر، کامبوچا نیز یک غذای تخمیر شده است که مملو از پروبیوتیک ها و مزایای سلامتی است. کامبوچا از چای سیاه یا سبز و از طریق همزیستی باکتری ‌ها و مخمر تولید می شود تا یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی را تولید کند. مانند کفیر، شما می توانید از انواع مختلفی از مواد را برای مزه دار کردن آن، استفاده کنید. آن را میتوان به عنوان یک جایگزین گازدار و پر از  طعم به جای نوشابه های گازدار و یا نوشیدنی ‌های شیرین دیگر استفاده کرد و از آن لذت برد.

از طرف دیگر، سرکه سیب از سیب تهیه می شود که تحت فرآیند تخمیر قرار گرفته است. این فرآیند منجر به تهیه ترکیبی می شود که سرشار از پروبیوتیک ها و آنزیم‌های حیاتی و ضروری است. سرکه سیب نه تنها با بهبود حساسیت به انسولین، کاهش وزن و سطح کلسترول بالا مرتبط است، بلکه به آفتاب سوختگی نیز کمک می کند و باعث سفید شدن دندان ها می شود و حتی از علائم برگشت اسید معده جلوگیری می کند.

سعی کنید هر کدام از آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا از خواص قوی آنها برای افزایش سلامتی استفاده کنید. برای کسب بهترین نتیجه،طعم ‌های مختلفی را به کامبوچا و کفیر اضافه کنید و همیشه به یاد داشته باشید که قبل از مصرف سرکه سیب،آن را با آب رقیق کنید.

موارد کاربرد کفیر در طب سنتی

غذاهایی مانند کفیر اغلب در انواع طب پزشکی گنجانده می شوند. آنها به خاطر دارا بودن پروبیوتیک و مواد مغذی، خواص درمانی قوی دارند.

جهت مشاهده مقاله دستگاه الکتروکاردیوگرافی چیست؟ بررسی کاربرد و انواع این دستگاه کلیک کنید

برای مثال، در رژیم غذایی آئورودیک، مصرف غذاهای تخمیر شده مانند کفیر، به شدت تشویق می شوند چون فرآیند تخمیر هضم را آسان می کند و مواد مغذی بیشتر جذب بدن می شوند. غذاهای دارای پروبیوتیک نیز می توانند به تعادل میکروبیوم روده کمک کنند و از بروز مشکلاتی نظیر مشکلات گوارشی جلوگیری کند.

به همین ترتیب، فرآیند تخمیر در طب سنتی چینی، بسیار مورد استفاده قرار می گرفته است و قدمتی بالغ بر چندین قرن دارد و بر اساس تکنولوژی دم کردن نوشیدنی ها در چین،  مورد استفاده قرار می گیرد. اعتقاد بر این است که خوردن غذاهایی مانند کفیر به طور همزمان سلامت گوارشی را افزایش می دهد و خواص درمانی این مواد خاص را در طب جامع افزایش می دهد.

این نوشیدنی مغذی را از کجا تهیه کرده و چگونه از آن استفاده کنیم؟

در حالی که کفیر شیر و حتی کفیر نارگیل را در قفسه‌ های سوپرمارکت ‌های سراسر کشور می توانید پیدا کنید، اما هنوز کفیر آب، به اندازه آنها، رایج و معمول نیست. در حقیقت، تهیه کفیر آب در خانه و  با استفاده از چند ماده اولیه، بسیار ساده‌ تر از آن است که بخواهید آن را در  فروشگاه ‌های محلی خود پیدا کنید.

اولین و مهمترین نکته، خرید دانه های کفیر است که می توانید در فروشگاه ‌های مواد غذایی و یا به صورت آنلاین، خریداری کنید. یک گزینه دیگر برای تهیه کفیر آب، قرض گرفتن مقداری دانه کفیر از یکی از دوستانتان می باشد. با هر بار درست کردن کفیر آب، دانه ‌های کفیر بیشتری نیز تولید می شود که میتوان برای تهیه مجدد کفیر آب از آنها استفاده شود.

تعجب می کنید که چگونه کفیر آب را در خانه بسازید؟ دستورالعمل ‌های زیادی در زمینه تهیه کفیر آب وجود دارد که به صورت آنلاین نیز در دسترس هستند و این فرآیند در واقع بسیار ساده است.

2/1 فنجان آب داغ را با 4/1 فنجان شکر در یک شیشه ریخته و مخلوط کنید. سپس، دانه‌های کفیر را همراه با سه فنجان آب ولرم  اضافه کنید و سپس روی شیشه را بپوشانید. ظرف را در جای گرمی قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت تخمیر شود. بعد از این زمان شما میتوانید دانه‌های کفیر را جدا کرده و از آنها استفاده کنید تا آب کفیر دیگری را مجددا تهیه کنید.

پس از فرآیند تخمیر اولیه،شما به راحتی میتوانید از کفیری که تهیه کرده اید، لذت ببرید. با این حال،  برخی ترجیح می دهند که کفیر آب را بعد از فرآیند تخمیر دوم مصرف کنند که در این حالت می توانید طعم مورد دلخواه خود را به محصول نهایی اضافه کنید. قبل از تخمیر دوم، میوه‌ ها، آبمیوه ها و شیرین ‌کننده ‌های طبیعی را می توانید به کفیر آب اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و به مدت 24 تا 48 ساعت، در جای گرمی بگذارید.

کفیر را می توانید به اسموتی ها اضافه کنید. همچنین به جای نوشیدنی های گازدار و به صورت تازه نیز می توانید مصرف کنید زیرا یک نوشیدنی گازدار بدون ضرر و پر از فایده می باشد.

دستور العمل‌های غذایی با کفیر آب

جهت مشاهده مقاله نکات مهم در مراقبت از سالمندان کلیک کنید

روش‌های زیادی برای طعم دار کردن نوشیدنی کفیر وجود دارد و با اینکه این نوشیدنی، باعث افزایش سلامتی می شود، باز هم به داشتن دستورالعمل هایی برای تهیه آن نیاز دارید؟ در اینجا چند ایده برای تهیه کفیر آب وجود دارد که می تواند به شما در این زمینه کمک کند:

  • کفیر آب هویج
  • نوشیدنی گازدار توت فرنگی پروبیوتیکی
  • کفیر آب تمشک تازه
  • کفیر آب زنجبیل و زردچوبه
  • کفیر زردآلو

تاریخچه

کفیر یک نوشیدنی است که تصور می ‌شود از مناطق شمالی کوهستان قفقاز نشات می گیرد که طیف گسترده ای از کوه ‌ها در غرب آسیا هستند که از میان بسیاری از کشورهای مختلف از جمله روسیه، گرجستان، ارمنستان و آذربایجان عبور می کنند. جالب اینکه، واژه کفیر، منشاء روسی یا ایرانی دارد. ریشه کلمه کفیر در واقع از ” کف” یا ” حباب‌ ” است زیرا دارای بافتی خامه‌ای و کف مانند است.

کفیر شیر به طور گسترده ای در بسیاری از غذاها  مورد استفاده قرار می گیرد. از کفیر شیر میتوان برای تولید خمیر ترش در تهیه نان استفاده کرد و همچنین به جای کره نیز مورد مصرف قرار می گیرد. به جای شیر، می توانید کفیر شیر را به انواع غلات، اسموتی ها، انواع سوپ یا انواع شیک ها نیز اضافه کنید.

از سوی دیگر، کفیر آب با نام‌ های مختلفی از جمله تیبیکوس، کریستال‌های آب ژاپن و زنبور عسل کالیفرنیا نیز شناخته می شود. منشا این نوع خاص از کفیر، به خوبی شناخته نشده است. نظریه های متفاوتی برای خاستگاه آن وجود دارد از جمله اروپا، مکزیک یا حتی منطقه ای در نزدیکی کوه های قفقاز که ابتدا، کفیر شیر در آنجا  مورد استفاده قرار می گرفته است.

هشدارها

با مصرف متعادل، خطرات بالقوه و یا اثرات جانبی کفیر به حداقل می رسد. همانند دیگر غذاهای حاوی پروبیوتیک، مصرف منظم کفیر ممکن است موجب بروز مشکلات گوارشی مثل یبوست، اسهال، درد شکم و گرفتگی عضلات شکم شود، به ویژه زمانی که ابتدا آن را به رژیم غذایی خود اضافه میکنید. با این حال، این مسائل، به احتمال زیاد، در طول زمان و با مصرف مداوم کاهش می ‌یابند.

علاوه بر این، اگر از هر گونه شرایطی که بر سیستم ایمنی شما تاثیر می گذارد، رنج میبرید، ممکن است لازم باشد که قبل از افزایش مصرف کفیر آب، با پزشک خود در این زمینه، مشورت کنید. در حالی که اکثر تحقیقات نشان می دهند که این دسته از فراد، می توانند با خیال راحت از پروبیوتیک ها استفاده کنند، اما گزارش ‌هایی نیز وجود دارند مبنی بر اینکه پروبیوتیک ها ممکن است در افرادی که عملکرد سیستم ایمنی آنها در خطر افتاده است، با ریسک بالاتری از عفونت همراه باشد.

در نهایت، کفیر آب به علت فرآیند تخمیر، حاوی مقدار بسیار کمی الکل است که می تواند بر اساس مدت زمانی که اصطلاحا دم کشیده است، متفاوت باشد. اگر شما در مورد مقدار الکل موجود در کفیر آب نگران هستید، با استفاده از یک چگالی سنج، میزان غلظت الکل را اندازه بگیرید.

جهت مشاهده مقاله صندلی انتقال بیمار چیست و چه استفاده ای دارد؟ کلیک کنید

نظرات نهایی

کفیر آب نوعی نوشیدنی است که با افزودن دانه‌ های کفیر به آب شکر تولید می شود و در مدت  ۲۴ تا ۴۸ ساعت، تخمیر می شود.

فواید کفیر آب عبارتند از افزایش کاهش وزن، بهبود سلامت روده و افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن. همچنین تقریبا برای هر نوع رژیم غذایی مناسب است و عاری از مواد لبنی می باشد.

در حالی که گزینه ‌های فراوانی برای خرید کفیر وجود دارد، اما پیدا کردن کفیر آب سخت ‌تر است. راحت ‌ترین راه این است که دانه ‌های کفیر را بخرید و آن را در خانه تهیه کنید.

شما می توانید از این نوشیدنی تخمیر شده و حاوی پروبیوتیک استفاده کنید و یا از یکی از دستور العمل‌ های کفیر آب برای افزایش  طعم و فواید سلامتی آن استفاده کنید.

۶ غذایی که برای سلامت قلب و تمیز بودن سرخرگ ها مفیدند!

عوامل بسیاری در بیماری های قلبی عروقی دخیل اند و در سال های اخیر آگاهی ما از این ریسک ها تغییر کرده است. بر طبق نوشته های یک پزشک :”در ۲۵ سال گذشته ، چاقی مفرط و دیابت نقش مهمتری در بروز بیماری قلبی کرونر داشته اند تا کشیدن سیگار ، دیس لپیدمی ( چربی پریشی ) و بیماری فشار خون . ” چاقی مفرط و زیادی وزن احتمال خطر بستری شدن و مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ را افزایش میدهد.” عامل ژنتیک نیز نقش مهمی دارد ، در بعضی افراد احتمال بیماری های قلبی نسبت به سایر افراد بیشتر است . حتی عوامل اجتماعی اقتصادی میتواند تاثیر گذار باشد. خوردن غذاهای سالم برای هر کسی مهم است ، اما در مورد افرادی که احتمال مبتلا شدن به این بیماری در آنها بالاتر است بیشتر اهمیت دارد.در اینجا به چند مورد غذاهای واجد شرایط اشاره میکنیم که مناسب بودن آنها برای قلب بطور علمی ثابت شده است.

سیر

طبق مطالعات علم اسرار مسری ، رابطه ای معکوس بین مصرف سیر و پیشرفت بیماری های قلبی عروقی وجود دارد . ثابت شده سیر مانع از عملکرد آنزیم های سنتز چربی میشود ، باعث کاهش تجمع پلاکت ها شده ، از پروکسی چربی اریتروسیت ها و لیپوپروتئین کم چگالی جلوگیری میکند ، باعث افزایش آنتی اکسیدان میشود و آنزیم مبدل آنژیوتانسین را مهار میکند. در حالیکه تعدادی از مطالعات انجام شده تلاش بر رد کردن کارایی سیر در مانع شدن از بیماری های قلبی داشته اند ، نتایج منفی بدست آمده در بعضی کلینیک ها آن را رد کرد .در تحقیقات انجام شده در کلینیک ها ، از انواع مختلف سیر ، موادتشکیل دهنده فعال و فرا زیستی ناشناخته ، انتخاب تصادفی ناکافی ، انتخاب نامناسب مورد های مورد آزمایش و مدت زمان کوتاه برای آزمایش کردن بکار رفته است : تحقیقات خوبی انجام نشده است.

 

آب انار

سرشار از آنتی اکسیدان است. ثابت شده آب انار دارای خواص ضد بیماری های قلبی ، آنتی اکسیدان ، ضد فشار خون و ضد التهاب میباشد. همچنین موجب کاهش پروکسید چربی ها در افرادی که مبتلا به دیابت نوع ۲( که این عامل خود موجب بروز بیماری های قلبی است ) هستند میشود و موجب تعدیل فشار خون در افرادی که مبتلا به فشار خون بالا (سیستولیک) هستند میشود.

 

جهت مشاهده و خرید انواع ژنراتور نیتروژن کلیک کنید

ماهی آزاد وسایر ماهی های دارای چربی

پیشنهاد میشود مصرف ماهی را بدلیل وجود امگا ۳ ، اسید های چرب افزایش دهید چراکه این ترکیبات خطر بروز ناراحتی های قلبی را کاهش داده و فشار خون بالا را بهبود میدهد. ماهی های چرب که بیشتر مصرف میشوند بغیر از ماهی آزاد میتوان از قزل الا، ماهی کولی ، ماهی خال مخالی ، ساردین و تون نامبرد.

 

روغن زیتون

در رژیم و تغذیه مدیترانه ای ، روغن زیتون یک منبع مهم چربی میباشد که مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی را کاهش میدهد. فواید سرشار روغن زیتون حاکی از این است افرادی که از آن بطور منظم در رژیم خود استفاده میکنند نسبت به افرادی که چربی های مضرر در رژیم خود گنجانده اند ، کمتر مبتلا به بیماری های قلبی عروقی میشوند.

 

بادام ها

اگر بادام بطور متعادل مصرف شود ، می تواند در سلامت قلب موثرباشد. طی یک مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۰ ، به مدت ۴ هفته روزانه مقدار کمی بادام به ۴ نفر که چربی خون متعادلی داشتند دادند ، و نتیجه بدست آمده حاکی از این بود که بادام در کاهش سطح سرم عامل بروز چربی هایی که بیماری های قلبی کرنوی را بهمراه دارند میشود، همچنین بادام موجب تغییر ناگهانی در نسبت عاملها ی بروز لیپید ها (چربی ها ) و مستعد بودن چربی های سرم خون به تعدیل اکسایشی میشود.

 

جهت مشاهده و خرید انواع بن ماری کلیک کنید

بروکلی و مارچوبه

مطالعات مشاهده ای و تجربی حاکی از این است که استفاده از گیاهان تیره چلیپائیان وگلوکوزینولات میتواند احتمال بروز بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد. همه ما میدانیم رژیم هایی سرشار از سبزیجات و مقدار خیلی کم چربی برای سلامت قلب مفیدند، اما بعضی سبزیجات فعالانه میتوانند از بروز بیماری های قلبی جلوگیری کنند . بنابراین مقدار زیادی سبزیجات دارای برگ های تیره و از گروه چلیپائیان مانند بروکلی استفاده کنید. مارچوبه نیز دیگر سبزیجاتی است که سلامت قلب را باعث میشود.


از لیفت بازو بیشتر بدانید

لیفت بازو که گاهی اوقات به آن برشیوپلاستی نیز می‌گویند، نوعی جراحی زیبایی است که در آن شل شدگی و آویزان شدن پوست بازو را با جمع کردن پوست اضافی، سفت کردن و صاف کردن پوست و همچنین از بین بردن چربی اضافی درمان می‌کنند. پیری و ژنتیک هر دو در شل شدن پوست نقش دارند. همچنین ممکن است بعد از کاهش وزن سریع و زیاد، پوست اضافی زیادی باقی بماند. صرف‌نظر از اینکه چه مواردی باعث شل شدن و آویزان شدن پوست می‌شوند، اگر قصد انجام لیفت بازو دارید باید چندین نکته را در خاطر داشته باشید.

 

آماده شدن برای لیفت بازو

می‌توانید هفته‌ها و ماه‌ها قبل از عمل برنامه‌ریزی کنید تا لیفت بازو به بهترین و ایمن‌ترین شکل انجام شود. اگر سیگار می‌کشید، ترک سیگار به مدت یک یا دو ماه قبل از عمل می‌تواند خطر عوارض جانبی را تا حد زیادی کاهش دهد. به عنوان مثال، یکی از عوارض رایج مربوط به استعمال دخانیات کاهش سرعت بهبودی زخم است که خطر عفونت را افزایش می‌دهد. با پزشک خود مشورت کنید و از او بخواهید تا برنامه‌ای به شما بدهد که بتوانید قبل از عمل جراحی سیگار را ترک کنید. چند هفته قبل از لیفت بازو، پزشک ارزیابی قبل از عمل انجام می‌دهد. او با توجه به وضعیت سلامتی و سابقه پزشکی شما، از آمادگی‌تان برای عمل مطمئن می‌شود. اگر هرگونه سوال خاصی در مورد لیفت بازو و یا نگرانی از عمل جراحی دارید، می‌توانید از پزشک خود بپرسید. معمولا ارزیابی را با بررسی سابقه مصرف داروهایی که خطر عمل جراحی را بالا می‌برند شروع می‌کنند.

ارزیابی قبل از عمل ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • آزمایش خون
  • عکس‌برداری از قفسه سینه
  • الکتروکاردیوگرام
  • ارائه نسخه‌ای از داروها برای آماده شدن برای عمل
  • تنظیم کردن دوز داروها و مکمل‌های مصرفی

نتایج ارزیابی قبل از عمل به شما و پزشک کمک می‌کند تا عمل جراحی به بهترین شکل و با کمترین خطر انجام شود. همچنین دو هفته قبل از عمل باید مصرف داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی مانند ایبوپروفن را متوقف کنید.

 

جهت مشاهده و خرید انواع آون پارافین کلیک کنید

نحوه انجام لیفت بازو

در روز عمل، ابتدا پزشک محل مورد نظری که قرار است بازو برش داده شود را علامت‌گذاری می‌کند. روش‌های مختلفی برای انجام لیفت بازو وجود دارد، اما متداول‌ترین آنها برش دادن قسمت داخلی یا عقب بازوهای شماست. روش‌های دیگر شامل برش زیر بغل یا برش آرنج تا زیر بغل می‌شود. عمل تحت بیهوشی انجام می‌شود، به این معنی که در طول عمل بیهوش خواهید بود. پزشک با توجه به علامت‌هایی که از قبل بر روی بازو ایجاد کرده، لیفت بازو را شروع می‌کند. پس از انجام عمل زخم را بسته و بخیه می‌زنند. اگر در بازو چربی اضافی زیادی وجود داشته باشد که باعث جلوگیری از بهبود کامل بازو شود، پزشک ممکن است همزمان از لیپوساکشن برای خارج کردن چربی‌های اضافی استفاده کند. معمولا عمل جراحی لیفت بازو سه ساعت به طول می‌انجامد. پس از عمل جراحی، به شخصی احتیاج دارید تا شما را تا خانه همراهی کند و یک شب در کنارتان بماند تا مطمئن شوید که به مشکلی برنخواهید خورد.

 

خطرات لیفت بازو

مانند تمام جراحی‌ها، لیفت بازو نیز خطراتی دارد. این خطرات شامل موارد زیر است.

  • درد و عفونت
  • خون‌ریزی بیش از حد
  • ماندن جای زخم برای همیشه
  • تجمع خون آب
  • آسیب رسیدن به عصب، عضله یا عروق خونی
  • مرگ بافت چربی

بیهوشی نیز خطرات خود را دارد که این خطرات می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

  • گیجی
  • ذات‌الریه
  • حمله قلبی
  • سکته مغزی
  • مرگ در موارد نادر

درصد بسیار کمی از افراد تحت بیهوشی تا حدی به هوش باقی می‌مانند. حتما پیش از انجام عمل با خطرات عمل آشنا شوید تا بتوانید با استفاده از دستورالعمل‌های پزشک و کمک‌های او، خطرات را تا حد ممکن کاهش دهید.

 

فروش ویژه انواع وارمر نوزاد وینکل پلاس

ریکاوری بعد از لیفت بازو

در طی دوران ریکاوری برای جلوگیری از ورم بهتر است از لباس مخصوص لیفت بازو استفاده کنید. ممکن است پزشک یک لوله تخلیه موقت در بازوی شما قرار دهد تا به وسیله آن مایعات یا خون‌آب بعد از عمل تخلیه شود. پس از عمل، پزشک دستورالعمل‌هایی را برای مراقبت در منزل به شما می‌دهد. این دستورالعمل‌ها شامل چگونگی مراقبت از زخم‌ها، چگونگی مصرف داروهای تجویز شده و تاریخ‌های ویزیت مجدد پزشک پس از عمل است. در زمان ریکاوری نیز باید از کشیدن سیگار خودداری کنید. استعمال سیگار روند بهبودی را کند می‌کند و خطر عفونت را افزایش می‌دهد. در طی دو هفته می‌توانید به کار یا تحصیل خود برگردید و برخی از فعالیت‌های خود را از سر بگیرید. طی ۶ هفته باید بتوانید به سطح انجام فعالیت‌های عادی خود برگردید. اگر در طی دوران ریکاوری دچار هرگونه درد یا مشکلی شدید، با پزشک خود تماس بگیرید.

 

نتایج لیفت بازو

اگرچه لیفت بازو نیز همانند دیگر جراحی‌ها خطراتی را به دنبال دارد، اما می‌توانید با پیروی از دستورالعمل‌های قبل و بعد از عمل پزشک، نتایج را بهبود بخشید. هرچند دوباره با افزایش سن پوست شل و آویزان می‌شود، اما نتایج لیفت بازو برای سال‌های زیادی باقی خواهد ماند.

انواع ویتامین ها و کاربرد آن ها برای بدن

ویتامین چیست؟

ویتامین مواد مخصوصی که در اغذیه مختلف وجود دارند و وجود آن‌ها در جیره غذایی کاملاً ضروری است و کمبود آن‌ها منجر به امراض مختلفی می‌شود. ویتامین‌ها انواع بسیار دارند: آ، ای، ب ۱، ب ۲، ب ۶، ب ۱۲، ب کمپلکس، ث، د، کا و غیره .

ویتامینها ترکیبات آلی هستند که به مقدار خیلی جزئی برای سوخت و ساز مواد غذایی و اعمال حیاتی بدن و رشد و نمو و تندرستی ضرورت دارند. تغذیه ناقص و رژیم غذایی نامناسب سبب کمبود یا فقدان یک یا چند ویتامین می‌شود و به بیماری‌های مختلف مانند بری بری و پلاگر می‌انجامد.

ویتامینها سبب تسهیل دگرگشت (سوخت و ساز بدن)، اسیدهای آمینه، چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها می‌شوند و رشد و نمو و ترمیم سلولهای بدن را میسر می‌سازند. برخی از ویتامینها سبب جذب مواد غذایی در روده می‌شوند و بعضی نیز به عنوان کاتالیزور عمل می‌کنند. عمل آنها بر روی بافتهای اپی تلیال و همچنین استخوان بوده و در مجموع هر کدام از آنها از بروز یک عارضه جلوگیری می‌کند.

کلمهٔ ویتامین از واژه یونانی ویتا به معنی «زندگی» است. فونک نام Vitalamine، یعنی آمینی که حیاتی بوده و برای ادامه زندگی ضرورت دارد، را به موادی که سبب بهبود بیماری بری بری می‌شد و از گروه آمین بوده اطلاق کرد. پس از آنکه معلوم شد بسیاری از ویتامینها از گروه آمین نیستند حرف e از آخر واژه ویتامین حذف و واژه Vitamin مورد قبول واقع شد.

 

 انواع ویتامین ها و کاربرد آن ها برای بدن

  • بیوتین : بر رویش و حفظ سلامت مو، ناخن و پوست اثرگذار است. سبب جذب چربی های مورد نیاز و تقویت دستگاه عصبی هم می شود. نیاز روزانه : 03/0 تا 06/0 میلی گرم. منابع : زرده تخم مرغ، جگر، انگور، هندوانه، موز، توت فرنگی، سبزی های دارای برگ های تیره
  • نیاز روزانه : 03/0 تا 06/0 میلی گرم.
  • منابع : زرده تخم مرغ، جگر، انگور، هندوانه، موز، توت فرنگی، سبزی های دارای برگ های تیره
  • اسیدفولیک : به ایجاد گلبول های خون کمک کرده، در تقویت عملکرد سلول های روده و معده نقش دارد. نیاز روزانه : 4/0 میلی گرم. منابع : جگر، صدف، حبوبات، دانه های روغنی و ماهی
  • نیاز روزانه : 4/0 میلی گرم.
  • منابع : جگر، صدف، حبوبات، دانه های روغنی و ماهی
  • منیزیم : در صورتی که بدن دسترسی کافی به منیزیم نداشته باشد اختلال در غده پاراتیروئید، شکنندگی استخوان ها و دندان ها، نقص در سیستم عصبی و انقباض های عضلانی، گرگرفتگی، اضطراب و بیقراری رخ می دهد. نیاز روزانه : مردان 300 و زنان 270 میلی گرم. منابع : بادام، نان سبوسدار و...
  • نیاز روزانه : مردان 300 و زنان 270 میلی گرم.
  • منابع : بادام، نان سبوسدار و...
  • سلنیم : فقر سلنیم در بدن سبب عفونت های پیاپی می شود. نیاز روزانه : مردان 75 و زنان 60 میکروگرم. منابع : غلات، ماهی، کشمش، گردو و تخم کدو
  • نیاز روزانه : مردان 75 و زنان 60 میکروگرم.
  • منابع : غلات، ماهی، کشمش، گردو و تخم کدو
  • روی : کاهش خارش پوست، ریزش مو، ایجاد خطوط سفید روی ناخن ها، زخم و پیری پوست، همچنین کاهش اسپرم در مردان می شود. نیاز روزانه : زن ها 7 و مردها 5/9 میلی گرم. منابع : غلات سبوسدار، ماهی ساردین، میوه های مغزدار و...
  • نیاز روزانه : زن ها 7 و مردها 5/9 میلی گرم.
  • منابع : غلات سبوسدار، ماهی ساردین، میوه های مغزدار و...
  • آهن : کمبود آن ضعف، خستگی، ناتوانی در تمرکز، کم اشتهایی، رنگ پریدگی و تیرگی دور چشم ها را در پی دارد. نیاز روزانه : زنان 15 و مردان 8 ـ 7 میلی گرم در روز. منابع : گوشت، تخم مرغ، سبزیجات و...
  • نیاز روزانه : زنان 15 و مردان 8 ـ 7 میلی گرم در روز.
  • منابع : گوشت، تخم مرغ، سبزیجات و...
  • ویتامین K : مهم ترین نقش آن جلوگیری از لخته شدن خون و کاهش خطر سکته های مغزی و قلبی است. نیاز روزانه : 06/0 تا 08/0 میلی گرم. منابع : گوجه فرنگی و سبزی های برگ دار مثل کاهو و گل کلم
  • نیاز روزانه : 06/0 تا 08/0 میلی گرم.
  • منابع : گوجه فرنگی و سبزی های برگ دار مثل کاهو و گل کلم
  • ویتامین E : کمبود آن باعث کاهش مقاومت سلول های بدن، کیفیت و تعداد اسپرم و همچنین ابتلا به بیماری های گوناگون می شود. نیاز روزانه : 11 تا 15 میلی گرم. منابع : آجیل و تخمه، روغن های گیاهی، بادام زمینی، غلات سبوسدار، سبزی های دارای برگ های پهن و تیره
  • نیاز روزانه : 11 تا 15 میلی گرم.
  • منابع : آجیل و تخمه، روغن های گیاهی، بادام زمینی، غلات سبوسدار، سبزی های دارای برگ های پهن و تیره
  • ویتامین D : کاهش مقدار آن در بدن سبب اختلال در سیستم ایمنی، دردهای ناحیه کمر، پا و لگن، پوکی و شکنندگی استخوان ها و دندان ها می شود. نیاز روزانه : 1/1 میکروگرم. منابع : روغن ماهی یا دقایقی نور خورشید صبحگاهی
  • نیاز روزانه : 1/1 میکروگرم.
  • منابع : روغن ماهی یا دقایقی نور خورشید صبحگاهی
  • ویتامین C : سبب جذب آهن و اسیدفولیک، افزایش مقاومت بدن در مقابل عفونت، ساخت جداره رگ های انتقال خون و سوخت وساز بدن شده، نقش آنتی اکسیدان را برای سلول ها ایفا می کند. نیاز روزانه : 100 میلی گرم. منابع : انواع مرکبات، سیب زمینی، گوجه فرنگی,سبزی های خام و خانواده کلم ها
  • نیاز روزانه : 100 میلی گرم.
  • منابع : انواع مرکبات، سیب زمینی، گوجه فرنگی,سبزی های خام و خانواده کلم ها
  • ویتامین B12 : در صورت کمبود آن به خشکی و ترک پوست دور دهان و اطراف بینی مبتلا خواهید شد. نیاز روزانه : زنان 1/1 و مردان 3/1 میلی گرم. منابع : شیر، تخم مرغ,جگر,گوشت گاو و گوسفند و...
  • نیاز روزانه : زنان 1/1 و مردان 3/1 میلی گرم.
  • منابع : شیر، تخم مرغ,جگر,گوشت گاو و گوسفند و...
  • ویتامین B6 : به ساخت گلبول های قرمز، جذب بهتر پروتئین ها و پیشگیری از نارسائی های دستگاه عصبی کمک می کند. نیاز روزانه : 2/1 تا 6/1 میلی گرم. منابع : ماهی، سبزی هایی که برگ پهن دارند، ذرت، آووکادو، حبوبات، مغز بادام و گردو، تخم آفتابگردان، موز، ماهی، تخم مرغ و...
  • نیاز روزانه : 2/1 تا 6/1 میلی گرم.
  • منابع : ماهی، سبزی هایی که برگ پهن دارند، ذرت، آووکادو، حبوبات، مغز بادام و گردو، تخم آفتابگردان، موز، ماهی، تخم مرغ و...
  • ویتامین B5 : کمبود آن سبب اختلال در ساخت و عملکرد هورمون ها و جذب نشدن پروتئین و چربی می شود. نیاز روزانه : 6 میلی گرم. منابع : کلم بروکلی، گل کلم، گوشت گاو و گوساله، شیر و ماهی
  • نیاز روزانه : 6 میلی گرم.
  • منابع : کلم بروکلی، گل کلم، گوشت گاو و گوساله، شیر و ماهی
  • ویتامین B3 : مفید برای هضم غذا و تقویت دستگاه عصبی. نیاز روزانه : 13 تا 17 میلی گرم. منابع : مغزهایی چون گردو و بادام، قارچ، انواع گوشت و شیر
  • نیاز روزانه : 13 تا 17 میلی گرم.
  • منابع : مغزهایی چون گردو و بادام، قارچ، انواع گوشت و شیر
  • ویتامین B2 : بر تقویت دید چشم، سلامت پوست و سوخت وساز بدن اثرگذار است. نیاز روزانه : 2/1 تا 5/1 میلی گرم. منابع : شیر، ماست، غلات سبوسدار، انواع سبزی ها
  • نیاز روزانه : 2/1 تا 5/1 میلی گرم.
  • منابع : شیر، ماست، غلات سبوسدار، انواع سبزی ها
  • ویتامین B1 : بیشترین کاربرد آن کمک به متابولیسم و سوخت و ساز است. بخصوص در کارکرد بهینه دستگاه عصبی نقشی مفید دارد. نیاز روزانه : 1 تا 3/1 میلی گرم. منابع : انواع گوشت، غلات سبوسدار، لوبیا و...
  • نیاز روزانه : 1 تا 3/1 میلی گرم.
  • منابع : انواع گوشت، غلات سبوسدار، لوبیا و...
  • ویتامین A : برای تقویت بنیه دفاعی، بینایی، سلامت پوست، رشد دندان ها و کیفیت استخوان ها ضروری است. نیاز روزانه : 8/0 تا 1/1 میلی گرم. منابع : میوه ها و سبزیجات نارنجی و زرد رنگ، لبنیات، زرده تخم مرغ، ماهی، جگر، سبزی های دارای برگ پهن و سبز تیره
  • نیاز روزانه : 8/0 تا 1/1 میلی گرم.
  • منابع : میوه ها و سبزیجات نارنجی و زرد رنگ، لبنیات، زرده تخم مرغ، ماهی، جگر، سبزی های دارای برگ پهن و سبز تیره

 

جهت مشاهده مقاله دستگاه ساکشن جراحی، سرعت و کارایی کلیک کنید

ویتامین ها بر اساس تاثیر آن بر بدن

  • مغز : امگا 3
  • چشم : ویتامین A
  • قلب امگا 3
  • کلسترول : ویتامین B
  • قند خون نرمال : امگا 3
  • کنترول فشار خون : ویتامین D
  • استحکام استخوان ها : ویتامین D
  • مفاصل : کلسیم
  • انرژی و نشاط : آهن و ویتامین D
  • مو : زینک
  • شنوایی : منیزیم
  • شادابی پوست : ویتامین A ، بیوتن
  • دستگاه تنفس : ویتامین D
  • کبد : ویتامین E
  • دستگاه گوارش : افزایش مصرف فیبر
  • کلیه ها و مجاری ادرار : ویتامین B6
  • باروری : امگا 3 و زینک

همه چیز درباره مولتیپل اسکلروزیس یا ” ام اس”

1- علت به وجود آمدن بیماری ام اس چیست؟

ریشه بیماری، هنوز ناشناخته باقی مانده است . این بیماری در نواحی دور از خط استوا، شامل کشورهای اسکاندیناوی و بقیه قسمتهای شمال اروپا، بیشتر شایع است. در این نواحی، نور آفتاب کمتر است.

بنابراین در برخی از تحقیقات، نقش ویتامین دی ( معروف به ویتامین نور آفتاب)، را در بروز آن دخیل می دانند. همچنین، ژنتیک نیز، دراین بیماری نقشی دارد.

2- چه کسی بیشتر درخطر است؟

زنان، حداقل دو برابر مردان دچار این بیماری می شوند. در نژاد قفقازی نیز، این بیماری شایعتر است. البته سن نیز، مهم است؛ چون شرایطی که باعث گسترش آن میشود، سنین 20-50 سالگی است و در این سنین شانس ابتلا بالاتر است.

3- ام اس، چگونه پیش می رود؟

جهت مشاهده و خرید انواع ویلچر ارتوپدی کلیک کنید

اغلب پزشکان چهار مدل از این بیماری را در نظر می گیرند:

– مدل عودکننده: نشانه ها در طی حملات حاد، بطور ناگهانی زبانه میکشد ؛ سپس بطور کامل ثابت مانده و یا رد می شوند. این مدل، شایعترین مدل بیماری است.

– مدل پیشرونده – اولیه : سیر بیماری آرام است، ولی بطور پیوسته ، نشانه ها بیشتر می شوند.

– مدل پیشرونده – ثانویه : شروع آن مثل مدل عود کننده است ولی به سمت پیشرونده حرکت میکند.

– مدل پیشرونده – عودکننده : اختلال بطور پیوسته بدتر میشود. بیمار یک مرحله عود حاد دارد، که ممکن است این مرحله گذشته و مرحله بعد رخ دهد، شاید هم چنین نشود. این مدل نسبت به بقیه کمتر شایع است.

4- ام اس و آب و هوا

تحقیقات نشان می دهند که اختلال، ممکن است درطی ماههای تابستان فعال تر شود. حرارت و رطوبت بالا، بطور موقت، نشانه ها را بدتر می کند. درجه حرارت خیلی پایین (خیلی سرد) و همچنین تغییرات ناگهانی دما ممکن است نشانه ها را تشدید کند.

5- درمان ام اس: داروها

چون درمانی برای این بیماری وجود ندارد، پس پزشکان از داروهای اصلاح کننده بیماری، که باعث کاهش تکرار و شدت حملات میشود، استفاده میکنند. مصرف این داروها میتواند در بیشتر مواقع باعث آسیب کمتر به مغز و نخاع شود. همچنین پیشرفت کند این بیماری را نیز به دنبال دارد.

زمانی که حملات به وقوع می پیوندند، استفاده از دوز بالای کورتیکو استروئیدها میتواند در زمان کوتاه آن را قطع کند. بسیاری از داروها همچنین قادر به تنظیم نشانه های ام اس مثل گرفتگی عضلات، بی اختیاری ادرار و نیز درد هستند.

مشخصات و قیمت انواع پلاسما اکستراکتور

6- درمان ام اس: مدیریت درد

نیمی از افراد مبتلا به ام اس دچار انواعی از درد گسترش یافته هستند؛ چه به صورت یک جریان کوتاه از سیستم عصبی و یا به دلیل گرفتگی و کشیدگی عضلات و یا حتی آسیب به آنها. پزشکان برای سهولت دردهای عصبی، داروهای ضد تشنج و ضد افسردگی، تجویز میکنند. همچنین داروهای ضد درد و ضد اسپاسم نیز ممکن است تجویز شوند. درد عضله نیز، به ماساژ و فیزیوتراپی، خوب پاسخ میدهد.

7- درمان ام اس: فیزیوتراپی

فیزیوتراپی، برای قوی تر کردن عضلات و مبارزه با گرفتگی ها و نیز حرکت آسان عضلات، بسیار کمک کننده است. درمانهایی به صورت حرفه ای، میتوانند برای حفظ هماهنگی در دستها برای لباس پوشیدن و نوشتن، بسیار کمک کننده باشند. چنانچه دارای مشکلاتی در صحبت کردن و یا بلع باشند نیز، یک متخصص گفتار درمانی میتواند کمک کند.

8- درمانهای مکمل

برخی از افراد میگویند، طب سوزنی، نشانه هایی مثل گرفتگی عضله و درد را کاهش می دهد؛ اما هنوز این تحقیقات به صورت کامل تأیید نشده است . بقیه گزارش ها درمورد سودمندی و اثر بخشی تزریق زهر زنبور عسل است. درطی یک مطالعه و تحقیق برای 24 هفته ، هیچ بهبودی از ناتوانی، خستگی و یا برخی نشانه های بیماری، نشان داده نشد. آگاهی پزشکتان از درمانهای مکملی که انجام می دهید بسیار مهم است.

9- ام اس و بارداری

بسیاری از زنان، در طی این دوران، نشانه های کمتری دارند. شاید سطح بالای هورمون ها وپروتئین ها، سیستم ایمنی را بصورت موقت سرکوب کرده و شانس حملات جدید را کاهش دهد. درمورد استفاده از داروهای مخصوص ام اس ، با پزشکتان صحبت کنید.

10- ام اس و ورزش

ورزش می تواند، سختی، خستگی و دیگر نشانه ها را آسان تر سازد. اما ممکن است باعث بدتر شدن گرفتگی عضلات شود. بهتراست شروع ورزش، آرام باشد . ابتدا با ده دقیقه در روز شروع کرده و سپس به تدریج زمان آن را افزایش دهید.

فروش ویژه انواع اسپکتروفتومتر رامان Raman وینکل پلاس

11- چشم انداز ام اس

بسیاری از افراد مبتلا، دارای یک طول عمر معمولی یا نزدیک به معمولی هستند . باید از داروهای اثرگذار، درمان های بازتوانی، دستگاه های کمکی و نیز بسیاری از افراد مبتلا به ام اس که با وجود داشتن علائم، هنوز به صورت فعال سرکارشان هستند ، فعالیت میکنند ، و از زندگی و خانواده و فعالیت های محبوبشان لذت میبرند، تشکر و قدردانی کرد.